Boekrecensie - Can you keep a secret?

Nadat ik 'Twenties Girl' van Sophie Kinsella had gelezen wist ik dat ik snel een nieuw boek van haar in mijn boekenkast wou hebben staan. Kinsella heeft namelijk een hele leuke, frisse schrijfstijl waardoor haar boeken echte page turners worden. 'Can you keep a secret?' was ook zo'n boek. Ik kon het maar niet neerleggen en bleef nachten achter elkaar véél te lang wakker om te kunnen lezen.

Sophie wie?
Sophie Kinsella (haar echte naam is Madeleine Wickham) is de Britse schrijfster van de alom bekende Shopaholic-reeks. Haar komische romans zijn wereldbekend en zijn een aanrader voor iedereen die van luchtige, grappige, romantische boeken houdt.

Inhoud
Emma woont en werkt in Londen samen met haar vriend Connor. En net zoals alle jonge vrouwen heeft ook zij enkele geheimpjes. Zo vindt ze dat Connor op Ken van 'Barbie en Ken' lijkt, vindt ze strings vreselijk om te dragen, geeft ze de plant van haar irritante collega dagelijks sinaasappelsap,... .   Wanneer haar vliegtuig tijdens een zakenreis in hevige turbulentie terecht komt wordt ze nerveus en begint ze al haar geheimen tegen de vreemde man die naast haar zit te vertellen. Tenminste, Emma dènkt dat het een vreemde is... .

Mijn mening
Humor, misverstanden, drama, romantiek,... . Het boek heeft het allemaal. Het leest heel vlot en is zeker ook niet té cliché. Ik las het boek in het Engels. De Nederlandstalige versie kreeg de titel 'Hou je mond!'.


Goodreads score: 3,82/5
Mijn score: 4/5

1 opmerking

  1. Oooh dat klinkt echt super leuk. Ik heb ook ooit een boek van haar gelezen en dat las heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen