Terug van Florida!

17 dagen. Van Orlando naar Miami. Vijf hotels. 2250 km in onze knalrode chevrolet.

Ik ben sinds eergisteren terug van Florida. Jammer maar helaas. Ik heb een fantastische reis achter de rug. Zon, zee, strand, avontuur en af en toe een ieniemienie stortbui 😉 Het was super. Een echte aanrader.

Dit gaat afkicken worden.
Back to life… Back to reality…

Vanaf morgen komen er dagelijks reisverslagen online. Hopelijk vinden jullie dat wat. Ik kan op deze manier in ieder geval met veel plezier op deze geweldige reis terugkijken. Voor nu kan je alvast mijn reisfoto’s bekijken op Instagram!

En nu op naar het volgende avontuur. Ik kan al niet wachten om een nieuwe reis te boeken en terug op pad te gaan!“Because this heart of mine was meant to travel the world!”


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Serie - Chasing Life

Volgende bericht

Reisverslag Florida - Dag 1