Reisverslag Florida - Dag 8


Vandaag gingen we zeekoeien spotten en reden we verder naar ons tweede hotel, namelijk het Clarion Hotel & Conference Center in Tampa. Het was een rustig dagje. Dat deed deugd... .

Misselijk
De dag dat we eindelijk een beetje langer konden slapen werd ik ‘s nachts wakker van de buikpijn. Typisch. Die iHop van gisteren is me niet goed bekomen. De porties zijn hier véél te groot voor mij, en mijn ogen zijn ook altijd groter dan mijn maag. Oeps. 

Op naar Tampa!
Maar goed. Na een nachtje goed rond te hebben gedraaid van de buikpijn stonden we op rond 8u en vertrokken we op weg naar ons hotel in Tampa. Onderweg stopten we bij het manatee vieuwing center in Apolla Beach om nog wat zeekoeien te kunnen spotten, aangezien Kristof er gisteren geen gezien heeft. Hier zagen we er wel meteen een paar met hun neus boven water komen. Schattig.


Nieuw hotel
Daarna reden we door naar het hotel (Clarion Hotel & Conference Center). We arriveerden rond 13u, en aangezien we pas om 16u mochten inchecken slenterden we wat in de buurt rond. We aten een ijsje bij Baskin Robbins (my favorite) en gingen naar wat winkeltjes in de buurt van het hotel.

(Geshopt)
Rustige avond
Eens ingecheckt hadden we een rustige avond. We keken wat tv en gingen vroeg slapen. Kan deugd doen, zo'n rustige dag. 

(Het hotel)


2 opmerkingen