Reisverslag Florida – Dag 6

Onze laatste dag in de pretparken. Extra genieten van The Wizarding World of Harry Potter dus. Wat een geweldige plaats is dit toch?! Mag ik hier blijven wonen alsjeblieft? 😉


Laatste pretpark-dag
De laatste pretpark-dag. We vertrokken opnieuw vroeg naar Universal om volop van de dag te kunnen genieten. Nu ja, ‘genieten’… . De eerste attractie die we deden was The Simpsons Ride, waar ik al meteen misselijk uitkwam. Haha. Laat mij maar rustig rondwandelen in The Wizarding World van Harry Potter hoor 😉 Ik zou daar de hele dag kunnen spenderen. Alles is zo mooi gemaakt en de mensen die er werken leven zich zo goed in in hun rol dat je gewoon het gevoel hebt écht in het verhaal te zitten. Heel plezant. Ik was (ok, om eerlijk te zijn – ben) een echte tovenaar. Ik kocht bij Olivanders een toverstok en heb er de hele dag met plezier mee rondgezwaaid terwijl ik spreuken opnoemde. Zero shame! Het was écht. Ik was thuis.

(Visa rekening met een veer tekenen. Hoe leuk!)

Vriendelijke mensen
Ik voel mij hier overigens ook echt goed. In Amerika bedoel ik dan. Thuis heb ik altijd het gevoel bekeken te worden alsof ik raar of lelijk ben ofzo. Hier niet. De mensen zijn hier veel vriendelijker. Niemand bekijkt je als je iets gek doet. En als jij per ongeluk tegen iemand aanloopt dan excuseren zij zich, in plaats van andersom. Zo vreemd. Straks begin ik mensen nog tof te vinden, zeg. Ja, WAT?! Serieus!

Boterbier
Maar dat geheel ter zijde. Terug ter zake. In de Wizarding World dronken we ook enkele (drie om precies te zijn – oeps) boterbiertjes. Hmmm. Al raad ik wel de frozen versie aan; de koude versie vond ik persoonlijk niet zo lekker. Er is ook een warme versie beschikbaar maar die hebben we niet geprobeerd. Zal voor een volgende keer zijn. Alwéér een reden om nog eens terug naar Florida te moeten komen!

Rollercoasters
Voor de rest heeft Kristof nog enkele attracties op zijn eentje gedaan. Hij begon het best plezant te vinden omdat je als ‘Single Rider‘ overal snel in kunt. Zo ging hij nog eens in The Hulk en in The Hollywood Rip Ride Rockit. Kwestie om daar wat meer informatie over te geven; The Hulk is nu zijn favoriete rollercoaster ooit en in de Rip Ride Rockit werd het enkele seconden zwart voor zijn ogen. Zegt genoeg, toch?! Dat is dus iets voor de échte rollercoaster liefhebbers veronderstel ik.

Ik heb zelf ook nog enkele attracties gedaan, maar na Shrek 4D, Twister… Ride It Out en Revenge of the Mummy was het genoeg geweest. Tijd om naar huis te gaan.

Avond
Ondertussen is het 17u. Dadelijk gaan we naar Panera Bread om wat te eten, en dan gaan we er gewoon een rustig avondje van maken. Morgenvroeg moeten we er om 6u alweer uit (we gaan met zeekoeien zwemmen – Yay!) dus wat rust kunnen we nu wel gebruiken. Vier dagen achter elkaar een pretpark bezoeken was vermoeiender dan ik dacht. Slaap gaat deugd doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Reisverslag Florida - Dag 5

Volgende bericht

Reisverslag Florida - Dag 7