Reisverslag Florida – Dag 5

Universal Studios, dus ook The Wizarding World Of Harry Potter! Aaaaaaah! Spannend!

Universal Studios
Alweer een vroege ochtend. De wekker stond opnieuw om 6u30 zodat we op tijd in Universal zouden zijn. Rond 8u stonden we aan de inkom en om 8u30 gingen de deuren open. Meteen liepen we naar The Wizarding World of Harry Potter. Wauw. Zalig! Wat een droom. Het personeel leeft zich hier zo goed in in zijn rol dat je echt het gevoel hebt dat je in een andere wereld bent gestapt. Zo vertelde één van de personeelsleden ons over zijn heksenfamilie tijdens het wachten op een attractie, en toen Kristof betaalde met zijn Visa kaart (die nogal blinkt) in de Weasley’s Wizard Wheezes deelde de verkoopster ons mee dat ze niet bij Gringot’s mocht werken omdat ze teveel van bling bling houdt. Te leuk, dit.

(Harry Potter madness. Ik kon niet stoppen met rond te kijken!)

Misselijk, much?
Dan de attracties… . Man, ben ik misselijk en duizelig geweest vandaag. Alles zit hier ontzettend goed en mooi in elkaar, maar voor iemand als mij zijn deze attracties niet te doen. Ik heb namelijk snel last van motion sickness. En vrijwel alle attracties zijn hier oftewel 3D/4D, oftewel supersnel. Ik doe dat allemaal wel heel graag, maar mijn lichaam wil nooit mee. Jammer maar helaas. Ik heb verschillende attracties kunnen doen, maar na The Dragon Challenge van Harry Potter moest ik gewoon stoppen. Spijtig. Kristof heeft nog twee ritjes alleen gedaan en daarna zijn we op ons gemak naar de uitgang gewandeld.

(‘Beetje’ nat geworden. Lees: doorweekt!)

De koffer is terug
Terug aangekomen in het hotel kregen we het goede nieuws dat Kristof zijn koffer eindelijk gearriveerd was. Yay! We reden nog snel naar Walmart waar Kristof wat broodjes kocht en ik niet kon weerstaan aan een nieuwe short en haarolie.

(Kristof vond de grote pizza’s nogal indrukwekkend. Haha.)

Slapen
Het is momenteel 19u30. Dadelijk douchen, nog wat Netflix kijken (Friends!), en dan slapen. Ik kijk er al naar uit want 3 dagen achter elkaar een pretpark bezoeken kruipt in de kleren. Morgen nog een dagje Universal en dan hebben we al de pretparken achter de rug. Dat wordt morgen dus extra genieten!

Perfecte manier om de dag af te sluiten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Reisverslag Florida - Dag 4

Volgende bericht

Reisverslag Florida - Dag 6