Reisverslag Florida – Dag 4

Onze tweede dag in Disney; de happiest place on earth. Are we lucky or what? Magic Kingdom staat de hele dag op ons programma. Laat die Disney liedjes maar komen!

Magic Kingdom
Vandaag vertrokken we opnieuw vroeg naar Disney World. Om 6u30 ging onze wekker en rond 8u arriveerden we in Magic Kingdom. Het park ging pas om 9u open, dus toen er daarvoor al een openingsshow werd aangekondigd was ik helemaal onder de indruk. Super leuk gewoon. De opening van het park wordt hier elke dag gevierd. Zalig! De moeite om eens mee te maken.

Typische Disney-dag
Voor de rest was het een typische Disney-dag. Attracties, lekker (duur) eten, blij worden van de Disney muziek die je constant hoort,… . We hebben bovendien ook alle attracties die we wilden doen, gedaan gekregen vandaag. Ik was alleen too much of a chicken om ook een echte Disney prinses te ontmoeten. Hoe eng klinkt het om Anna & Elsa te meeten?! Ik bedoel maar… Tja. Dat zal dus voor een andere keer zijn. Wéér een reden om nog eens terug te komen.

Parijs vs. Orlando
Wat ons wel opviel is dat het verschil tussen Disneyland Parijs en Disney World Orlando best groot is. Disneyland Parijs is redelijk ouderwets t.o.v. Disney World hier; als je hier aan het wachten bent op een attractie kan je bijvoorbeeld videospelletjes spelen. Leuk, toch?

Wel zijn er in Orlando minder échte rollercoasters dan in Parijs. De Space Mountain gaat hier bijvoorbeeld niet overkop, wat ik een beetje gek vond. Ik had echt verwacht dat gelijknamige attracties op elkaar zouden lijken. Niet dus.

(Videospelletje tijdens het wachten op een attractie)

Walmart
Rond 19u verlieten we het park en gingen we op weg naar Walmart. We hadden geen zin meer in al dat vettig eten en besloten wat broodjes en beleg te gaan kopen op weg naar huis. Het blijft leuk, zo’n Amerikaanse supermarkt.

(Voorgeschilde eieren? Niet mijn ding!)
(Geshopt)

Netflix
Kristof en ik hebben zojuist allebei gegeten en gedoucht, en gaan dadelijk nog wat Netflix kijken. De wifi werkt hier overal ontzettend goed, dus daar moeten we van profiteren. Morgen staat Universal op de planning. Ik kijk er zo ontzettend hard naar uit. The Wizarding World Of Harry Potter! Omg. Tears will be shed. Ik voel het al.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Reisverslag Florida - Dag 3

Volgende bericht

Reisverslag Florida - Dag 5