Reisverslag Florida - Dag 4

Onze tweede dag in Disney; de happiest place on earth. Are we lucky or what? Magic Kingdom staat de hele dag op ons programma. Laat die Disney liedjes maar komen ;)

Magic Kingdom

Vandaag vertrokken we opnieuw vroeg naar Disney World. Om 6u30 ging onze wekker en rond 8u arriveerden we in Magic Kingdom. Het park ging pas om 9u open, dus toen er daarvoor al een openingsshow werd aangekondigd was ik helemaal onder de indruk. Super leuk gewoon. De opening van het park wordt hier elke dag gevierd. Zalig! En ook de moeite om eens mee te maken.


Typische Disney-dag

Voor de rest was het een typische Disney-dag. Attracties doen, lekker duur eten, blij worden van de Disney muziek die je er constant hoort,... . We hebben bovendien ook alle attracties die we wilden doen gedaan gekregen vandaag. Ik was alleen too much of a chicken om ook een echte Disney prinses te ontmoeten. Hoe eng klinkt het om Anna & Elsa te meeten?! Ik bedoel maar... Tja. Zal voor een andere keer zijn. Wéér een reden om nog eens terug te komen ;)Parijs - Orlando?

Wat ons wel opviel is dat het verschil met Disneyland Parijs en Disney World best groot is. Disneyland Parijs is redelijk ouderwets t.o.v. Disney World Orlando; als je hier aan het wachten bent op een attractie kan je bijvoorbeeld videospelletjes spelen. Leuk, toch?
Wel zijn er in Orlando minder échte rollercoasters dan in Parijs. De Space Mountain gaat hier bijvoorbeeld niet overkop. Best gek. Ik had echt verwacht dat gelijknamige attracties op elkaar zouden lijken. Niet dus.

Videospelletje tijdens het wachten op een attractie. Aw yeees ;)

Walmart

Rond 7u verlieten we het park en gingen we op weg naar Walmart. We hadden geen zin meer in al dat vettig eten en besloten wat broodjes en beleg te gaan kopen op weg naar huis. Het blijft leuk, zo'n Amerikaanse supermarkt.

Vies, toch? Zo voorgeschilde eieren? 
Geshopt.

Netflix

Kristof en ik hebben juist allebei gegeten en gedoucht en gaan dadelijk nog wat Netflix kijken. Wifi werkt hier overal ontzettend goed dus daar moeten we van profiteren. Morgen staat Universal op de planning. Ik kijk er zo ontzettend hard naar uit. The Wizarding World Of Harry Potter! Omg. Tears will be shed. Ik voel het al.

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen