Reisverslag Florida – Dag 3

Disney World a.k.a. the happiest place one earth. Best day ever! 


The happiest place on earth
Dé dag dat één van mijn grote dromen uitkwam. Het stond al eeuwen op mijn bucket list dus het voelde gewoon zalig te weten dat deze droom ook eindelijk ging uitkomen. We gingen naar Disney World. Vandaag stonden de Hollywood Studios op de planning. De wekker ging af om 6u45 en na het ‘uitgebreide’ ontbijt in ons hotel (lees: muffins, koffie en fruitsap) vertrokken we naar the happiest place on earth. Alles staat heel goed aangegeven, dus als je de wegmarkeringen volgt dan vind je het juiste park automatisch. Eens aangekomen en onze auto geparkeerd te hebben voor maar liefst $17 (say whaaat?!) gingen we onze tickets ophalen. We kregen er meteen ook een ‘1st visit badge‘ om op ons te spelden, omdat het onze eerste keer in Disney World Orlando was. Best grappig.

Favoriete attracties
De eerste attractie die we deden was de Toy Story Midway Mania. Zalig. Ik was meteen verkocht en won het schietspel ineens ook van Kristof. Yes!


En zo ging de dag maar door. Attractie na attractie. Mijn favorieten waren For The First Time In Forever A “Frozen” Sing-ALong Celebration, the Toy Story Midway Mania, Voyage Of The Little Mermaid, Beauty And The Beast – Live On Stage, en The Rock ‘n’ Roller Coaster.

(Frozen Sing-Along)
(Frozen Sing-Along)
(Beauty And The Beast Live On Stage)

Lunch
’s Middags aten we bij Studio Catering Co. in Streets of America. Ik bestelde een kindermenu en had daar echt genoeg mee. Al dat vettig eten hier vult snel hoor! Nadien dronken we ook nog een lekkere cocktail. Als er ‘wodka’ bijstaat moet ik het namelijk gewoon geprobeerd hebben. Sorry not sorry 😉 Hmm Hmmm.

Tower of Terror
Op één dag tijd hebben we in de Hollywood Studios alle attracties die we wilden doen, ook effectief kunnen doen. Met uitzondering van The Tower of Terror. Zo jammer want dat is echt één van mijn favoriete attracties ooit! We konden er nooit Fast Passes voor krijgen en het aanschuiven duurde altijd +120 minuten. Net iets te veel van het goede. Maar hey, nu hebben we ineens een reden om ooit nog eens terug naar Florida te moeten komen.

Nog steeds geen koffer
Rond 20u verlieten we het park en reden we terug naar het hotel. Kristof zijn koffer bleek nog steeds niet gearriveerd, dus we besloten nog snel een bezoekje te brengen aan Target voor wat kleding en wat ondergoed voor hem. Zo vervelend, zo’n koffer missen. Nu ja, hopen op het beste. Misschien hebben we de koffer morgen wel terug!

Ik ga nog snel een douche nemen en spring dan mijn bed in. Tot morgen!

Comments (2)

 • Inner Beauty Battle

  20 maart 2015 at 10:17

  Wat een leuke foto's! En ik hoop voor je dat de koffer er ook snel is, vervelend zeg!

  1. HosteSarah

   20 maart 2015 at 16:14

   Dankjewel 🙂 En idd… Héél vervelend, zo zonder koffer zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Reisverslag Florida - Dag 2

Volgende bericht

Reisverslag Florida - Dag 4