Reisverslag Florida - Dag 2

Onze tweede dag in Florida. We pasten onze plannen aan omwille van de regen, gingen shoppen en aten 's avonds lekker bij Pizzahut. Lees gezellig mee.

Sunshine state? 
Vandaag zijn we opgestaan met de bedoeling naar het 'Merrit National Wildlife Refuge natuurpark' te gaan. Door de regen zijn we echter van onze plannen afgestapt. En jawel, jawel. Ik schrijf het goed. Regen! We zijn in dé sunshine state en het regent hier al sinds we zijn aangekomen. Wat een tegenvaller. Nu ja, we laten de pret voorlopig nog niet bederven. We hebben er gewoon een rustig dagje van gemaakt en zijn gezellig gaan... shoppeeeen. 


Target
Eerst en vooral gingen we naar Target. Ik had er al zoveel van gehoord dus het moest er gewoon eens van komen. En jawel. Best leuk! Ze hebben er enorm veel en alles is er groot. Ik kocht er al meteen wat dingen die we thuis niet (?) kunnen krijgen. Een EOS lippenbalsem, Lady Speedsticks, Sour Patch Kids,... . 
(Make-up. Make-up. Make-up. Thumbs up!)
(Dat ze gewoon elf make-up verkopen in de winkel hier. Vind ik leuk!)
(Geshopt)

Florida Mall
Vervolgens reden we naar Pointe Orlando Shopping Centre, waar de winkels blijkbaar pas om 12u open gaan. Wij waren er natuurlijk al om 11u. Typisch. We besloten dan maar meteen door te rijden naar de Florida Mall. En wauw... Zalig! Een groot winkelcentrum met alle winkels die ik leuk vind; Bath & Bodyworks, Victoria's Secret, Pink, Sephora,... . Bovendien was er een grote gratis parking, terwijl je bij Pointe Orlando Shopping minstens $3 moest betalen. In de Florida Mall zaten we dus goed voor een namiddagje shoppen. Eerst en vooral gingen we wat eten bij Five Guys. En vervolgens kocht ik wat spulletjes bij Victoria's Secret, Bath & Bodyworks en Sephora. Kristof vond wat dingen bij Abercrombie & Fitch.


(Bethany Mota's collectie gespot bij Aeropostale)
(Omdat Victoria's Secret de leukste paskamers en het vriendelijkste personeel heeft! Bovendien kreeg ik van een mevrouw een kortingsbon van $10 omdat ze had gezien dat ik met een BH uit de kleedkamers kwam. Zo lief! Daar werd ik echt blij van!)

Pizza Hut
Ons hotel ligt langs een Pizza Hut, dus 's avonds besloten we daar een lekkere pizza te gaan eten. Ik at er een pizza margeritha en Kristof bestelde een pizza veggie lovers. Yum yum.


Slapen
Nadat we onze buikjes volgegeten hadden, wandelden we terug naar het hotel en gingen we meteen slapen. Dat tijdsverschil voel ik toch wel altijd dus ik viel al snel als een blok in slaap. Nu maar hopen dat het morgen wat zonniger is. Op de planning staat namelijk... DISNEY WORLD. Ik kijk er naar uit!


1 opmerking