Reisverslag Florida - dag 2

Onze tweede dag. We veranderen onze plannen omwille van de regen, gaan shoppen en eten 's avonds lekker bij Pizzahut. Lees gezellig mee... 

Sunshine state? 

Vandaag zijn we opgestaan met de bedoeling naar Merrit National Wildlife Refuge natuurpark te gaan. Door de regen zijn we echter van onze plannen afgestapt. En jawel, jawel. Ik schrijf het goed. Regen! We zijn in dé sunshine state en het regent hier al sinds we zijn aangekomen. Wat een tegenvaller. Nu ja, we laten de pret voorlopig nog niet bederven. We hebben er gewoon een rustig dagje van gemaakt en zijn gezellig gaan... shoppeeeen. Aw yeah :)


Target

Eerst en vooral gingen we naar Target. Ik had er al zoveel van gehoord dus het moest er gewoon eens van komen. En jawel. Best leuk! Ze hebben er enorm veel en alles is er groot. Ik kocht er al meteen wat dingen die we thuis niet (?) kunnen krijgen. Een EOS lippenbalsem, Lady Speedsticks, Sour Patch Kids,... . I like!

Shoppen in Target.
Make-up. Make-up. Make-up. Thumbs up!
Dat ze gewoon elf make-up verkopen in de winkel hier. Vind ik leuk!
Geshopt.

Florida Mall

Vervolgens reden we naar Pointe Orlando Shopping Centre, waar de winkels blijkbaar pas om 12u open gaan. Wij waren er natuurlijk al om 11u - typisch. We besloten dan maar meteen door te rijden naar Florida Mall. En wauw... Zalig! Groot winkelcentrum met alle winkels die ik leuk vind; Bath & Bodyworks, Victoria's Secret, Pink, Sephora,... . Bovendien was er een grote gratis parking, terwijl je bij Pointe Orlando Shopping minstens $3 moest betalen. In Florida Mall zaten we dus goed voor een namiddagje shoppen. Eerst en vooral gingen we wat eten bij Five Guys. Hmmm. Vervolgens kocht ik wat spulletjes bij Victoria's Secret, Bath & Bodyworks en Sephora, en sloeg Kristof zijn slag bij Abercrombie & Fitch.

Bethany Mota's collectie gespot bij Aeropostale. Super cool!
Omdat Victoria's Secret de leukste paskamers en het vriendelijkste personeel heeft! Bovendien kreeg ik van een mevrouw een kortingsbon van $10 omdat ze had gezien dat ik met een BH uit de kleedkamers kwam. Thank you. Zo lief! Daar werd ik echt blij van :)

Pizzahut

Ons hotel ligt langs een Pizzahut, dus 's avonds besloten we daar een lekkere pizza te gaan eten. Ik at er een pizza margeritha en Kristof bestelde een pizza veggie lovers. Yum yum.


Slapen

Nadat we onze buikjes volgegeten hadden wandelden we terug naar het hotel en gingen we meteen slapen. Dat tijdsverschil voel ik toch wel altijd dus ik viel al snel als een blok in slaap :) Nu maar hopen dat het morgen beter weer is. Op de planning staat namelijk... DISNEY WORLD. Yeeees :D

Liefs, Sarah

1 opmerking