Reisverslag Florida - Dag 13

I'm in Miami, bitch. (En ja, dat moest er gewoon uit!)

Zalig geslapen
Vandaag stond onze wekker om 7u30. Wat heb ik goed geslapen, zeg. Zalig bed, frisse lakens, stille airco. Halleluja! Ontbijten deden we gezellig op het terras van het hotel. Dit is het leven. Genieten.


Southernmost Point
Na het ontbijt gingen we nog snel eventjes naar the Southernmost Point. Dat lag twee minuutjes wandelen van het hotel en zo vroeg was er nog bijna geen volk. Handig; konden we er toch ook een foto nemen.


Miami
Vervolgens checkten we uit in het hotel en vertrokken we richting Miami. Onderweg zijn we nog eens gestopt op hetzelfde strandje als gisteren (Coco Plum Beach) om er wat te gaan wandelen, gingen we ook een kijkje nemen bij Anne's Beach en 's middags stopten we bij Subway voor een lekker broodje. Daarna reden we in één trek door naar Miami.


Grand Theft Auto?
In Miami aangekomen in ons nieuw hotel (Sorrento Villas) besluiten we om meteen naar de winkel te wandelen. We hebben hier namelijk een eigen keukentje op de kamer en kunnen dus zelf eens spaghetti (of dergelijke) maken. Super leuk. Net wanneer we naar buiten gaan om te vertrekken hoor ik piepende banden op straat, zie ik dat er twee auto's tegen elkaar gebotst zijn op het midden van de weg, en dat er een derde auto in volle vaart wegrijdt. En dan meteen daarna een heleboel mensen die er schreeuwend achteraan proberen te lopen. Wow. Precies Grand Theft Auto, maar dan in het écht. De auto die wegreed was dan ook nog eens zo'n lelijke, groene jeep die in de rapte nog ergens tegen een borduur reed en een stuk van zijn bumper verloor. Wat was dat?! Thank the Lord dat wij tot nog toe gespaard zijn gebleven van ongelukken op de weg. Wel heel erg voor de mensen die betrokken waren in dit ongeluk natuurlijk. Voor zover ik kon zien was iedereen oké en was er enkel blikschade, maar hoe erg is het wanneer degene die het ongeval veroorzaakt heeft, vluchtmisdrijf pleegt?! Triestig.


Winkel
Nu ja, wij waren dus op weg naar de winkel. We kochten alle ingrediënten om spaghetti te maken en namen ineens ook wat cornflakes en melk mee om de komende dagen mee te kunnen ontbijten. In dit hotel zit geen ontbijt inbegrepen, dus daar moeten we deze keer zelf voor zorgen.

Strand
Na het winkelen gingen we naar het strand. Dat is twee minuutjes wandelen van ons hotel, dus super makkelijk. Heerlijk relaxen.


One lucky girl
Terug in het hotel maakten we spaghetti, die ook echt lekker was. We keken nog wat tv en gingen vervolgens slapen. In Miami zijn voelt geweldig! One lucky girl, right here.Geen opmerkingen