Reisverslag Florida – Dag 10

Vandaag vertrekken we naar Naples. Een goede drie uur rijden tot aan ons volgend hotel dus dat belooft. Kristof zegt namelijk altijd dat ik precies Hyacinth Bucket ben in de auto omdat ik zoveel commentaar geef. Haha. Nu ja, ons plan is om een korte stop te maken op Sanibel Island, en ook eventjes een kijkje te gaan nemen op Fort Myers Beach. Dan zijn we daar ook eens geweest. 

Sanibel Island
’s Morgens ontbijten we snel met wat cornflakes en dan zijn we weg. Onze eerste stop is Sanibel Island, en op weg daarheen zag ik gewoon dolfijnen uit het water springen als ik uit het autoraam keek. Hoe zalig?! We wandelen wat over het strand, ik raap wat schelpjes voor mijn goudvissen (want dat doe ik élke vakantie!) en dan vertrekken we naar Fort Myers Beach.

Fort Myers Beach
Onderweg naar Fort Myers stopt Kristof nog snel eventjes om een broodje te kopen en in de auto op te eten. Ik ben nog àltijd een beetje misselijk dus de middagmaaltijd sla ik opnieuw over. De misselijkheid vergeet ik wel weer snel als ik opnieuw dolfijnen uit het water tevoorschijn zie komen terwijl we gewoon aan het rijden zijn. Dat is nog eens een tof autoritje!

Aangekomen op Fort Myers Beach merken we dat de Springbreak daar volop aan de gang is. Zo druk dat het daar is. Gelukkig lukt het ons, na wat zoeken, om een parkeerplaats te vinden en voor eventjes op het strand te gaan liggen. Genieten.

Super 8 Naples
Na een tijdje op het strand te hebben gelegen vertrekken we verder naar ons hotel (Super 8 Naples) in Naples. Al snel komen we daar aan en meteen kunnen we naar onze kamer. Perfect.

Wat me trouwens meteen opviel in de kamer was dat er een Bijbel in ons nachtkastje lag. Ik vind dat ongelooflijk interessant en begon er dan ook spontaan in te lezen. Kristof kon zijn ogen niet geloven en moest daar gewoon een foto van maken.

Walmart
’s Avonds gaan we nog snel naar Walmart om wat broodjes en beleg te halen zodat ik nog eens iets ‘gezond’ kan eten. Iets wat me misschien niet meteen misselijk maakt. We kopen er wat broodjes, kaas en voorgesneden appels met pindakaas/karamel. Hmm.

The Voice
De hele avond kijken we bovendien ook nog naar The Voice. Hoe leuk is dat programma hier in Amerika? Véél beter dan thuis in België hoor. Zelfs Kristof, die normaal niet naar zulke programma’s kijkt, vindt het leuk. Dat wil al wel wat zeggen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Reisverslag Florida - Dag 9

Volgende bericht

Reisverslag Florida - Dag 11