My Life In Pictures #5 - Paaseitjes, Valentijn en minimalisme

Afgelopen maand ben ik met mama een dagje naar Valkenswaard geweest, ben ik met vrienden gezellig iets gaan drinken, hebben Kristof en ik onze reis naar Florida tot in de puntjes geregeld en heb ik veel tijd gespendeerd met onze katten. Kijken jullie mee?

Een kijkje achter de schermen van het bloggen. Zo maak ik dus meestal foto's in mijn kamer.

Als ik thuis ben spendeer ik altijd best wat tijd met onze katten. De beestjes vragen nogal veel aandacht. Dit is Sissi, onze oudste dame. Haar linkeroog wordt steeds troebeler en troebeler door cataract. Zo zielig. Voor de rest doet ze het wel nog steeds goed. Ik ben een trots baasje :)

Dit superschattige kaartje kreeg ik van Ellen. Ze maakt zulke kaartjes zelf en ik was helemaal onder de indruk van hoe goed ze dat wel niet doet. Echt mooi gemaakt! Dus nog eens bedankt, Ellen!!

Een Scotch & Soda online bestelling van Kristof. Check die verpakking. Wauw! Een gepimpte kartonnen doos. Ik was helemaal onder de indruk en moest er gewoon een foto van nemen.

 Ontbijten met thee en yoghurt met muesli. Hmm.

Iedereen is zo goed bezig met sporten en gezond eten, en dan heb je mij... Ik kan niet eens van de paaseitjes afblijven. Sorry not sorry.

Ik ben niet meteen een romantisch type en Valentijn vieren is niet zo mijn ding, maar toch geeft Kristof mij elk jaar een cadeautje. Zo lief. Laat al dat verliefde gedoe maar achterwege en give me the presents ;)

 Zeflgemaakte pizza en The Fosters kijken in mijn bed. ZALIG!

Dat ik alle aflevering van Mako Mermaids op Netflix heb bekeken. No shame. Ik ben nog een beetje een baby.

Met mama ben ik een dagje naar Valkenswaard geweest om er wat inkopen te gaan doen. 's Middags aten we er een lekker broodje. Gezellig.

Afgelopen maand zag ik op YouTube verschillende videos over opruimen en over minimalisme. Over met zo min mogelijk proberen te leven. Ik ging mijn kleerkast te lijf en besloot al deze kleren weg te doen. Normaal vind ik het altijd moeilijk om spullen weg te doen, maar deze keer ging het aardig goed vooruit.

Ook mijn oorbellen stash heb ik eens goed opgeruimd. Ik heb maar liefst 28 paar oorbellen weggedaan. Wat voelt dat goed.

De hazelnoot cappuccino van Nescafé. Yum! Nieuwe favoriet. Zo lekker.

Hoe lekker ziet deze pizza er uit? Hmmmm.

Netflix kijken en McDonalds eten. Euhm... . Als ik terug ben van Florida MOET ik op dieet. Haha.

Voor Kerstmis had ik enkele kleurboeken voor volwassenen gekregen. Daar kan ik mij nog wel eventjes mee bezig houden. Zo leuk!

Wanneer jullie dit lezen ben ik al in Florida, maar momenteel ben ik juist klaar met het maken van mijn koffer en sta ik op punt op vakantie te vertrekken! Spannend!

Heb jij ook wat leuks in het vooruitzicht? 


Geen opmerkingen