Movie Time #4

De laatste tijd heb ik weer wat films bekeken. De ene al wat beter dan de andere ;) Lezen jullie mee?

Freaky Friday (1976)
De nieuwste versie met Linsday Lohan in de hoofdrol heb ik al tientallen keren gezien, maar nu ik de oude versie van Freaky Friday op Netflix zag staan was te verleiding te groot om niet te kijken. En eerlijk gezegd... Ik vond hem niet zo goed. Om niet te zeggen slecht. Geef mij dan toch maar de vernieuwde versie. 

Score IMDB: 6.3/10
Mijn score: 3/10


Sunshine Cleaning
Een Amerikaanse tragikomedie over twee zussen die misdaadlocaties gaan opruimen. Ik vond de film best goed. Het was zo eens iets anders dan de standaard romantische komedies die stiekem toch wel allemaal een beetje op elkaar lijken. 

Score IMDB: 6.9/10
Mijn score: 7/10


Hello Sister, Goodbye Life
Olivia studeert aan de universiteit en heeft een zorgeloos leventje, tot ze voor haar 7-jarig halfzusje moet beginnen te zorgen. Niet meteen een geweldige film. Ik zal hem alleszins niet snel opnieuw bekijken.

Score IMDB: 6.5/10
Mijn score: 6/10 


Autumn in New York
Een romantisch drama met Richard Gere en Winona Ryder in de hoofdrol. Will, de 48-jarige playboy, gelooft niet in liefde tot hij de 22-jarige Charlotte tegenkomt. Charlotte heeft een levensbedreigende tumor en leert hem kennis maken met ├ęchte liefde. 

Leuk verhaal. Niet wauw, maar Richard Gere maakt veel goed. Wat een man ;)


Score IMDB: 5.4/10
Mijn score: 6/10Wat was de laatste film die jij bekeek?Geen opmerkingen