My Life In Pictures #4 - Nieuwjaar, pakketjes en katten-knuffels

In januari eindigde mijn contract als telefoniste, begon ik mijn zoektocht naar werk opnieuw, ging ik shoppen en spendeerde ik veel tijd met onze katten. Wil je een kijkje nemen in mijn leven? Lees dan zeker verder.

Op Oudejaar gingen mijn feestelijke, glinsterende kousen helemaal kapot. Dat belooft. Het jaar al meteen goed ingezet.

Nieuwjaarsdag. Kristof en ik gingen bij zijn ouders eten. Na het eten gingen we met de hond wandelen en de paarden, die we op onze weg tegenkwamen, knuffelen. 's Avonds staken we flinsterlichtjes aan. Leuk.

Overschotjes van Oudejaarsavond. Hmmm.

's Avonds ging ik in bed liggen met een lekkere koffie en macarons. Gezellig een film kijken. Zalig! 

Selfie-tijd! 

Kat die eten pikt? Check! Mijn sandwich verdween daar snel van mijn bord.

Ik keek uit naar het einde van mijn werk en maakte in mijn Kleurboek Voor Volwassenen een aftelkalender. 

 Cocktail drinken. Yummie.

 En natuurlijk samen met mijn beste kleine, rosse vriend tv kijken in mijn pyjama. Gezellig. 

Ik had online enkele dingen gekocht. Asos en Forever 21 hadden te veel leuke dingen om te laten liggen. En hoe plezant is het als de postbode pakketjes brengt? Daar word ik gelukkig van!

Ontbijten met cornflakes en een stevige koffie om de dag door te komen! 

Katten-knuffels. Te schattig!

En toen vierde ik mijn laatste werkdag als telefoniste met een lekkere geurkaars, een gezichtsmasker, koffie, macarons en een aflevering Pretty Little Liars. Zalige avond. 

Ramp! Mijn iPhone viel in het toilet. Natuurlijk viste ik hem er meteen terug uit en na een namiddag op de verwarming te hebben gelegen... werkte hij terug! Wonderbaarlijk. De camera heeft nog één dag wazige foto's getrokken, maar die werkt intussen ook alweer perfect. Top telefoon, die iPhone van mij.

Ook ging ik deze maand met twee vriendinnen shoppen in Antwerpen. Ik kocht er bij Lush de Daddy-O shampoo en een bath bomb. En van een vriendin kreeg ik een zeepje en douchegel in een tof rendier tasje. 

En natuurlijk mag een Starbucks niet ontbreken tijdens een dagje shoppen in Antwerpen. Lekker, lekker.

Samen met Kristof ging ik pizza eten. Hmm. Ik nam pizza Genova; een pizza met tomaat, kaas, look en basilicum. Heel lekker. 's Avonds dronken we een lekkere Lazy Red Cheeks. Die cocktail moet je gewoon eens geprobeerd hebben. Zo lekker! En bovendien ook makkelijk om zelf te maken. Aanrader.

Kristof samen met zijn petekindje, Benthe. De dag dat ze haar nieuwjaarsbrief heeft voorgelezen :)

 We gingen ook shoppen in Roermond. Ik kocht er twee truien.

En ik at voor het eerst sushi... . Echt niet zo mijn ding om eerlijk te zijn. Ik had er meer van verwacht. 

Häagen-Dazs is always a good idea ;)

Bloggen samen met de kat. 

Wakker worden met een tuin vol sneeuw. Magisch. Zo mooi.

Ik voelde mij al meteen Elsa uit Frozen, met al die sneeuw. 

 Lekker warm op de verwarming als het buiten koud is. 

Ontbijt met muesli en yoghurt. Zo lekker! 

Iemand maakt het zich gemakkelijk... .

En onze oudste dame, Sissi. Deze maand wordt ze alweer 17! De tijd vliegt.Geen opmerkingen