Mijn ochtend skincare routine

In de winter is mijn skincare routine toch altijd een beetje anders dan in de zomer. Door het koude weer wordt mijn huid snel droog, waardoor ik graag vochtinbrengende producten gebruik. 

De eerste stap is het wassen van mijn gezicht. Omdat ik snel last heb van acné was ik mijn gezicht het liefst gewoon met water. Van de meeste producten krijg ik net break-outs of wordt mijn gezicht heel droog, dus gewoon water it is.

The Body Shop - Tea Tree Skin Clearing Toner

Daarna gebruik ik de Tea Tree Skin Clearing Toner van The Body Shop. Ik spuit een beetje product op een wattenschijfje en wrijf het vervolgens over mijn gezicht. Het zorgt er écht voor dat ik minder puistjes heb én het voelt fris aan op de huid! Zalig!

Clinique - Dramatiqally Different Moisturizing Lotion

Deze vochtinbrengende lotion gebruik ik al jaar en dag. Hij trekt snel in en voelt licht aan. 

Louis Widmer - Anti-Ageing Oogcrème

Ter voorkomen van rimpels rond mijn ogen. Ook deze crème voelt licht aan. Nu maar hopen dat de rimpels ook écht wegblijven ;)

Clinique - All About Eyes Serum

Om mijn wallen te verminderen gebruik ik Clinique's All About Eyes Serum. Of het effectief werkt weet ik niet, maar het voelt 's morgens alvast heel verfrissend aan. 

Lush - Lipscrub Bubblegum

Als het koud is buiten heb ik vaak last van velletjes op mijn lippen. De Lush Lipscrub helpt daar heel goed tegen. Je wrijft hem over je lippen en lekt hem daarna lekker terug op, want hmmm... Wat smaakt die lekker. 

Maybelline - Babylips in Fresh Mint

Na het scrubben van mijn lippen is het noodzakelijk dat ik een goede lippenbalsem gebruik. Deze Babylips werkt goed en smaakt naar munt. Fris! 

Liefs, SarahGeen opmerkingen