Mijn dagelijkse make-up

Vandaag laat ik jullie zien welke make-up ik de laatste tijd draag. Je kent het wel... iedereen heeft zo zijn eigen routine, en dit is de mijne. Ik wissel af en toe wel eens af qua producten, maar tegenwoordig eindig ik meestal altijd met deze make-up look. Lees gezellig mee.


Clinique - Dramatically different moisturizing lotion
Eerst en vooral zorg ik ervoor dat mijn gezicht niet droog aanvoelt. Deze vochtinbrengende lotion van Clinique voelt licht aan en trekt snel in. Ik gebruik hem al jaren. 

Maybelline - Babylips in Fresh Mint
Ook mijn lippen kunnen wel wat verzorging gebruiken nu het zo koud is buiten. Deze lippenbalsem voelt echt zacht aan en smaakt bovendien naar munt. Lekker fris.


P2 - Perfect face! anti-red base
Ook van dit product ben ik al jarenlang fan. Het is een gezichtsprimer die roodheden wegwerkt en je make-up langer laat zitten. 

Urban Decay - Primer potion
In het kleine potje heb ik een staaltje van de Urban Decay Primer potion zitten. Dit product gebruik ik op mijn oogleden en het zorgt ervoor dat ook je oog make-up beter en langer blijft zitten. Ook vind ik dat het verkleuringen op je oogleden wegwerkt, dus zelfs als ik geen oogschaduw draag (zoals nu), gebruik ik het graag. 


Maybelline - Fit me! concealer
Op dagdagelijkse basis gebruik ik geen foundation, dus een goede concealer is een echte must. De Fit me! concealer van Maybelline dekt goed en ziet er natuurlijk uit op je huid.

L'Oréal - Dream lumi touch concealer
Deze concealer is iets lichter, dus die gebruik ik onder mijn oogleden om mijn wallen te verbergen. 

Real Techniques - Expert Face Brush
De Expert Face Brush van Real Techniques is mijn absolute, favoriete kwast om zowel foundation als concealer mee aan te brengen. 


L'Oréal - Nude Magique BB powder
Dit poeder breng ik aan over mijn concealer om mijn huid minder te laten blinken. En wauw... ik weet niet wat het is met dit poeder, maar het geeft mijn huid een hele mooie 'finish'. Net alsof ik wél foundation draag, maar toch ook niet. Geen idee hoe ik het moet uitleggen, maar dit is echt een top-product! 

Real Techniques - Powder Brush
Mijn poeder breng ik aan met de Real Techniques Powder Brush. Een handige, en bovendien ook hele zachte kwast.


Elf - Contouring Blush & Bronzing Powder
De blush en bronzer die ik al jaar en dag gebruik om mijn gezicht een beetje kleur en vorm te geven.

Kwast van Catrice
Deze kwast is niet zo groot en daarom ook handig om blush en bronzer mee aan te brengen. 


Etos - Eyebrow Pencil
Mijn wenkbrauwen invullen is iets waar ik echt niet zo goed in ben. Helaas, want met goed afgewerkte wenkbrauwen zie ik er altijd meteen een stuk beter uit. 


Chanel - Sublime de Chanel mascara
Een basic zwarte mascara. Werkt prima.

H&M - Wimperkruller
Wimpers krullen! Ik zou er niet meer zonder kunnen. 


MAC - Lipliner in Whirl
Een donkere, bruin-rood-beige (?) kleur waarmee ik heel mijn lippen invul.

YSL - Rouge Volupte 107
Deze lipstick gebruik ik lichtjes over de lipliner zodat mijn lippen wat meer volume krijgen. 


En voila. Een simpele make-up look die niet veel tijd in beslag neemt, maar waarbij ik me toch wel altijd net dat ietsje beter voel dan wanneer ik helemaal geen make-up draag. 

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen