Ik ga naar Florida!

Ik kan het nog steeds niet geloven maar... ik ga naar FLORIDA! Kristof en ik waren deze reis al een tijdje aan het plannen, maar nu staat alles vast en is het officieel. Op 27 februari vertrekken we! Aaaaah! 

Ik kijk er zo ontzettend hard naar uit. Over 6 dagen zijn we gewoon al onderweg naar The States. Say what?! Ik ben nog nooit in Amerika geweest, dus voor mij wordt het extra spannend.


Zoals ik al zei vertrekken we op 27 februari naar Florida. Orlando, om precies te zijn. Onze terugvlucht nemen we op 14 maart vanuit Miami. Het plan is een dikke twee weken doorheen Florida te cruisen met een huurauto. Zalig lijkt me zo. 


Via booking.com hebben we vijf hotels geboekt. Eentje in Orlando, eentje in Tampa, eentje in Naples, eentje in Key-West en eentje in Miami. We hebben dus een hoop kilometers (of zeg maar miles) voor de boeg. Onze route!

Een voorproefje van onze planning?

 • Zwemmen met zeekoeien in de Crystal River
 • Disney World
 • The Universal Studios - Eindelijk naar The Wizarding World of Harry Potter! YEEEES :)
 • Schelpjes rapen op Sanibel Island
 • Alligators spotten in de Everglades
 • Key lime pie eten op Key-West
 • Springbreak-en in Miami
 • ...

Ik ben natuurlijk van plan om mijn reis uitgebreid uit te schrijven in reisverslagen. Als alles goed gaat zullen die na mijn vakantie online komen te staan. Blijf mijn blog dus zeker in de gaten houden.

Voor de ge├»nteresseerden: op mijn Instagram kunnen jullie natuurlijk wel al sneller foto's van mijn reis terugvinden ;)


Liefs, Sarah

2 opmerkingen

 1. Wauw wat leuk! Heel veel plezier alvast.
  Nog een vraagje, ben jij familie van Rudi Hoste, die vaak naar Amerika gaat?
  Groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   En nee, toch niet. Wij hebben geen Rudi in de familie :)
   x.

   Verwijderen