Ik ben in Florida!!

Op het moment dat deze blog online komt ben ik in Florida. Nu ja, om precies te zijn... ik ben onderweg naar Florida. Aaaaah! Haha. Ik kan het zelf nog steeds niet geloven. Ik ben nog nooit in Amerika geweest dus ik kijk er ontzettend naar uit om de sfeer daar eens gaan op te snuiven. Ook ben ik benieuwd naar het eten. En het shoppen. En de mensen. En wat er te zien valt. En... . Zo spannend allemaal. 

Ik ben van plan elke dag een reisverslag te schrijven als ik daar ben, dus als alles goed gaat komen er na mijn vakantie een heleboel reisverslagen online. Ik heb namelijk besloten mijn reisverslagen niet te posten als ik daar ben, want stel dat ik geen of slecht internet heb?! Who knows. 

Daarom heb ik dus vooruit geblogd. Wat ineens wel een hele hoop werk was. Haha. Ik ben weg tot en met 15 maart, dus alle artikelen die tot dan online komen op mijn blog heb ik momenteel al ingepland. Schouderklopje ;) Nu hoop ik maar dat alles goed gaat en dat ze ook effectief online komen te staan als ik er niet ben. Fingers crossed.

Als jullie in de tussentijd al willen weten wat ik in Florida aan het doen ben kunnen jullie mij natuurlijk altijd volgen op Instagram. Ik post regelmatig foto's. 

See you later alligators!Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Hee, leuke blog heb je! Ik heb je genomineerd voor The Liebster Award!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Héél erg bedankt. Zo leuk!! Ik zet hem zo snel mogelijk op mijn blog :)

      Verwijderen