Hoe ik mijn haar verzorg...

Ik heb nu al verschillende jaren lange, blonde lokken. Geblondeerd om precies te zijn. Ik moet dus wel wat tijd steken in de verzorging van mijn haar zodat het niet droog en dof en breekbaar wordt. Je kent het wel. Ook heb ik altijd al last gehad van pluizig haar. Het is niet steil, het is niet krullend, het is gewoon heel pluizig. Best vervelend eigenlijk. Met de volgende verzorgingsproducten lukt het me echter wel om mijn hele haardos onder controle te houden. Thank the Lord voor goede shampoos en conditioners. 


Lush - Daddy-O Shampoo
Deze Shampoo gebruik ik om de glans in mijn haar te behouden. Hij werkt echt wonderbaarlijk goed en ruikt bovendien naar viooltjes. Ik masseer hem goed in en laat hem dan altijd enkele minuten intrekken voor ik hem uitspoel.

Swiss-O-Par Silver Haarkur
Vervolgens gebruik ik deze conditioner van Swiss-O-Par. Het is een paarse conditioner voor geblondeerd haar en onttrekt de geeltinten uit mijn haar. Ook dit laat ik enkele minuten goed inwerken voor ik het uitspoel.

Schwarzkopf - Essence Ultime Diamond Color Hair Mask
Dit haarmasker smeer ik op mijn haarpunten zodat die goed gevoed worden en er minder broos uitzien. Ik laat het product meestal zo'n tiental minuten zitten om het vervolgens goed uit te spoelen. Zalig. Mijn haar voelt nadien altijd zijdezacht aan. 


Andrélon - Oil & Care voor pluizig en droog haar
Eens mijn haar compleet gewassen is dan moet het natuurlijk goed uitgeborsteld worden. Omdat ik zo'n lange haren heb is dat niet makkelijk. Ik gebruik nog steeds mijn oude, vertrouwde, roze borstel en spray voor het borstelen de AndrĂ©lon Oil & Care voor pluizig en droog haar doorheen mijn lokken.  

Schwarzkopf - Gliss Kur Daily Oil Elixer
Vervolgens laat ik mijn haar gewoon drogen. Ik gebruik enkel en alleen een haardroger als ik haast heb. Terwijl mijn haar droogt smeer ik dan altijd een pompje van deze olie in mijn nog natte haren. Het gaat pluis heel goed tegen zonder mijn haar vet te maken. 

En voila. Zo verzorg ik mijn haar momenteel. 


Wat is jouw favoriete haarverzorgingsproduct?


1 opmerking

 1. Hi,
  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Op mijn blog vind je de vragenlijst die je kunt invullen. Veel plezier

  Liefs,

  Celine
  ww.livelovedream.nl

  BeantwoordenVerwijderen