50 questions that will free your mind (Part V)

De 50 questions that will free your mind zijn interessante vragen om over na te denken. Er bestaat geen verkeerd antwoord en je leert er jezelf enkel beter door kennen. 50 vragen in één blogpost beantwoorden vond ik wel wat veel van het goede, dus heb ik ze opgesplitst in vijf delen. Part I, II, III en IV hebben jullie in voorgaande posts al kunnen lezen. Hier volgt het vijfde en laatste deel. Veel leesplezier.

41. If you knew that everyone you know was going to die tomorrow, who would you visit today?
Ik zou thuisblijven met mijn mama, papa, broer, Kristof en al mijn huisdieren! 

42. Would you be willing to reduce your life expectancy by 10 years to become extremely attractive or famous?
Nee! Totaal niet! Wereldberoemd worden zegt me niks en aan je uiterlijk kan je zelf altijd werken.

43. What is the difference between being alive and truly living?

Being Alive is doen wat je niet graag doet. Echt leven is elke dag opstaan en gelukkig zijn met hetgeen je hebt. 

44. When is it time to stop calculating risk and rewards, and just go ahead and do what you think is right?

Nu! Je moet àltijd doen wat je zelf juist vindt. Altijd je hart volgen is één van de belangrijkste dingen die er zijn!

45. If we learn from our mistakes, why are we always so afraid to make a mistake?

Angst om uitgelachen te worden. Angst om niet meer serieus genomen te worden. Angst om geen tweede kans te krijgen.

46. What would you do differently if you knew nobody would judge you?

Niks. Ik trek me sowieso al niet meer veel aan van wat andere mensen tegen mij zeggen. 

47. When was the last time you noticed the sound of your own breathing?

Woah. Geen idee. 

48. What do you love? Have any of your actions openly expressed this love?

Ik hou van dieren, reizen, shoppen, bloggen,... En ja. Ik heb een reis in het vooruitzicht (meer daarover volgt snel!), ik ga af en toe shoppen, ik ben constant met mijn huisdieren bezig en ik blog dagelijks. 

49. In 5 years from now, will you remember what you did yesterday? What about the day before? Or the day before that?

Gisteren? Nee. Eergisteren? Ja! Ik ben samen met Kristof gaan soldenshoppen in Roermond en heb er voor het eerst sushi gegeten. De dag voor eergisteren? Ja! Ik ben inkopen gaan doen in Duitsland samen met mijn mama, een vriendin en haar mama. Zulke momenten vergeet ik niet snel. 

50. Decisions are being made right now. The question is: are you making them for yourself, or are you letting others make them for you?

Ik maak mijn eigen beslissingen! Vroeger heb ik te vaak gedaan wat anderen vonden dat ik moest doen. En eerlijk? Daar ben ik geen stap verder mee geraakt. Vanaf nu doe ik het op mijn manier. Ik volg mijn eigen weg, mijn eigen hart. 

Liefs, SarahGeen opmerkingen