10 dingen die alleen kattenmensen begrijpen!

Nooit zou ik nog zonder mijn katten kunnen leven. Ze zijn lief, schattig, grappig, en enorm eigenwijs. En wat is er fijner dan een kat die op je schoot ligt te spinnen van geluk? I know. Dit zijn 10 dingen die kattenmensen zéker gaan begrijpen. 

1. Kat is baas
Tja. Het zijn eigenwijze beestjes. Probeer ze maar eens iets af te leren als ze met van die grote, lieve ogen naar je zitten te staren. En aai ze enkel wanneer en waar ZIJ geaaid willen worden. Zij zijn baas. Never forget ;)

2. Haar everywhere
Je vindt overal haar terug. In de zetel, op je bed, je jas, je broek,... . Een goede stofzuiger en een kledingroller zijn dan ook een echte must! 

3. Schrammen op je hand
Al is je kat gewoon met je aan het spelen; schrammen zul je hebben. Die klauwen zullen gebruikt worden! 

4. Don't mess with the cat
Maak de kat niet kwaad. Kans is groot dat je er niet alleen opnieuw schrammen aan gaat overhouden, maar ook een echte grumpy kat die, al dan niet, in je gordijnen gaat vliegen. 

5. De zetel is de beste plaats OOIT om nagels aan te scherpen
Krabpalen? Neuh. Nagels scherpen aan de zetel? JAA! Of aan de muur. Of de stoel. Of de mat. (Halleluja!)

6. Het bed is van de kat - Uiteraard
Dan koop je het allermooiste mandje, gaat de kat in de zetel liggen. Ziet hij de deur van de woonkamer opengaan, glipt hij natuurlijk naar boven om op bed te gaan slapen. Neemt hij natuurlijk het héle bed in beslag ook. Typisch. 

7. Dode muizen...
...En dode mollen, dode vogels, dode konijnen, dode vleermuizen, dode eekhoorns,... . Je kleine beste vriend brengt ze allemaal mee naar huis. Leuk souveniertje. Toch? (Yeah, right!)

8. Hide yo goldfish, hide yo hamsters
Of zorg in ieder geval dat je aquarium of je hamsterkooi goed dicht zijn. De kat weet andere huisdieren wel te vinden. 

9. "Ik blijf wel thuis." -Kattenpersoon op vrijdagavond
Want thuisblijven samen met je katten is toch véél leuker dan weggaan met mensen die constant blijven zeuren? Tegen je katten kan je tenminste al je verhalen kwijt. Zij luisteren àltijd. 

10. Pure liefde
Hoe vervelend ze soms ook kunnen zijn, nooit zouden wij -kattenpersonen- nog zonder onze katten kunnen. Hun gespin als ze eten zien, hun schattige kopjes als ze slapen, hun fier gemiauw als ze weer met een nieuwe prooi thuiskomen. Dat is echte liefde! 

Ben jij ook een kattenpersoon?


Liefs, SarahGeen opmerkingen