TAG - Reisdilemma's

De Reisdilemma's TAG heb ik al enkele keren voorbij zien komen op verschillende blogs. Aangezien ik graag reis zal ik dus ook een keuze maken tussen deze verschillende dilemma's.

Zonvakantie / wintersport
Ik ben al enkele keren gaan skiën, maar geef mij toch maar warm weer. Ik heb het niet zo begrepen op koude. 

Vakantie aan de kust / vakantie in het binnenland
Mijn ideale vakantie is een combinatie van cultuur en strand. Maar qua logement verblijf ik toch liefst aan zee. En dan ook liefst ergens tropisch. Mooie witte stranden, palmbomen,... . Alles erop en eraan. Dat is fijn wakker worden, toch? 

Europees eten / Aziatisch eten
Ik ga op veilig spelen en voor Europees eten kiezen. Aziatisch eten ben ik op de één of andere manier altijd wat sneller beu gegeten. 

Weg met vriendinnen / weg met partner
Ik zou graag nog eens op vakantie gaan met vriendinnen, maar geef mij toch maar mijn vriend om mee op vakantie te gaan. 

Actieve vakantie / Luiervakantie
Omdat ik moet kiezen en omdat ik lui ben. Haha. Alhoewel mijn vakanties altijd een combinatie van beiden zijn hoor. Ik lig graag aan het zwembad/het strand, maar ik heb ook graag alle mooie plaatsen in de buurt gezien. Dus daguitstapjes staan sowieso altijd op de planning! 

Azië / Afrika
Ik ben nog nooit in Azië geweest (helaas) en heb enkel nog maar Tunesië bezocht in Afrika, maar als ik moet kiezen dan kies ik toch voor Afrika. Zuid-Afrika spreekt me namelijk heel erg aan. Ik wil er de Big 7 zo graag gaan spotten! Hopelijk komt het er snel eens van!!! 

Barcelona / Rome
Ik ben zowel al in Barcelona als in Rome geweest dus ik kan vergelijken. En ik kies sowieso voor Rome. Barcelona is mooi, hip, modern. Maar Rome heeft toch echt wel iets speciaal met z'n rijke cultuur en natuurlijk het lekkere Italiaanse eten! Ik zou er graag nog eens terug naartoe willen gaan.

1 week in een luxe hotel / 3 weken kamperen
Geef mij maar een hotel. Kamperen spreekt me niet meteen zo aan. Oeps.

Citytrip / natuurvakantie
Citytrip. Fijn gaan shoppen, dingen gaan bezoeken en tussendoor lekker gaan eten. 

Wereldreis / de wereld zien in meerdere keren
Mocht ik nu tekenen voor een wereldreis, ik zou het meteen doen. Weg van alles en iedereen. Alles zomaar achterlaten. Ontzettend spannend, maar JA! Ik wil dat graag eens doen. 

Nooit meer reizen / nooit meer je vrienden zien
Hier heb ik zelfs geen seconde over moeten nadenken. Sorry vrienden, maar ik zou het helemaal niet erg vinden moest ik niemand meer kunnen zien. Je hebt het internet dus je kan altijd contact houden via mail of dergelijke. Nooit meer reizen zou ik veel erger vinden. 

Weg met de auto / weg met het vliegtuig
Weggaan met de auto vind ik ook wel iets hebben, maar met het vliegtuig geraak je toch sneller op je bestemming. Het vliegtuig dus. 

Backpacken / cruisen
Ik heb geen van beiden al gedaan. Backpacken spreekt me totaal niet aan, een cruise daarentegen écht wel! Ik zou zo graag eens op cruise willen gaan. Lijkt me zo leuk.

Alles regelen / op de bonnefooi
Ik heb liefst van al zo veel mogelijk geregeld. Dan voel ik me 'veiliger' omdat ik weet wat me te wachten staat. 

Roadtrip / op één plek blijven
Op één plek blijven is natuurlijk het makkelijkste. Dat is meer mijn ding. (Alhoewel het natuurlijk ook fijn is om tijdens een roadtrip ontzettend veel dingen te zien!)Geen opmerkingen