Shoplog - Soldenshoppen bij Ziffiks


De Ziffiks in Balen is één van mijn favoriete winkels. Je hebt er verschillende merken dus er is voor ieder wat wils. Ik ga er alleszins héél graag winkelen en vind er altijd wel iets leuk om aan te doen. Tijdens de solden krijg je bovendien, bovenop je korting, je vijfde stuk aan 1 euro. Hey! I like! Samen met mijn mama ging ik er winkelen en kocht ik er deze drie items. (Mijn mama kocht bovendien ook twee stuks zodat we voor één van onze vijf kledingstukken maar 1 euro moesten betalen! Aw yeah!)


Ik hou van zwart, en deze zwarte trui van Maison Espin is toch weer net dat tikkeltje anders dan al mijn andere zwarte truien ;) 


Ik was al langer op zoek naar een 'simpel-maar-niet-té-simpel' (if you know what I mean) wit bloesje. Dit is er eentje van Grace & Mila en ik vind het er helemaal super uitzien. Het voldoet dan ook compleet aan mijn eisen; simpel, maar niet té simpel. Top. 


Als laatste kocht ik deze trui van Catwalk Junkie. Hij zit heel comfortabel en ziet er leuk uit. Perfecte combinatie much? I say yes! 

Hebben jullie iets in de solden gekocht?


Liefs, Sarah


Geen opmerkingen