Shoplog - Forever 21

Ik heb een zwak voor online shoppen. Het is gewoon té gemakkelijk om spulletjes in je online winkelmandje te gooien, toch? Hoe dan ook, deze keer liet ik me weer eventjes gaan op de website van Forever 21. Dit is wat ik er kocht.

Een leuk zomers kleedje.

Een roze topje dat aan de bovenkant is afgewerkt met kant, en een zwart kanten topje dat helemaal toe is aan de hals. Deze leken mij beiden heel leuk om in de zomer aan te doen op een jeans of op een short.

Vervolgens nog een topje. Eentje dat aan de voorkant volstaat met pailletjes. Het blinkt in ieder geval. Fan van. 

Basic beige ballerinas. Hier ben ik echt ZO blij mee. Dit zijn van die mega goedkope ballerina's die gewoon nergens pijn doen als je ermee wandelt. Vorige zomer had ik ongeveer hetzelfde paar in het zwart. Meest comfortabele ballerina's ooit.

En als laatste kocht ik er deze oorbellen. Voornamelijk omdat ik de bovenste parels wilde hebben. Simpel maar stijlvol.

Shop jij soms ook bij Forever 21?Geen opmerkingen