Saint-Aygulf

Plannen om deze zomer naar Zuid-Frankrijk te trekken? Saint-Aygulf, gelegen in het hart van de Côte d'Azur, is een gezellige badplaats die ideaal gelegen is om leuke daguitstapjes te maken. Op 5 km van Fréjus, tussen Cannes en Saint-Tropez, ben je namelijk snel in de meeste dorpjes en steden die in het Zuiden van Frankrijk gelegen zijn. Bovendien schijnt de zon in Saint-Aygulf meer dan 300 dagen per jaar, én kan je er genieten van mooie zandstranden. Niets dan voordelen. 

Huur een vakantiehuis of logeer op de camping
Saint-Aygulf staat bekend om zijn grote camping. Je kan er een chalet of een stacaravan huren. Wij huren echter altijd een vakantiehuisje. Heel erg leuk! Je doet je eigen ding en hebt van niets of niemand last. Heerlijk.  

Villepey vijvers
De vijvers van Villepey, ook gekend als de kleine Camargue, liggen verspreid over 200 hectare en herbergen onder andere meer dan 200 verschillende vogelsoorten. Je kan er flamingo's spotten en prachtige wandelingen maken.

Lange zandstranden
Saint-Aygulf heeft mooie, lange, witte zandstranden met mooi water. In het hoogseizoen is het er vaak druk, dus wees op tijd zodat je een goed plaatsje op het strand kan bemachtigen. 

Markt
Op dinsdag- en vrijdagochtend is het markt in Saint-Aygulf. Gezellig! 

Daguitstapjes
Daguitstapjes naar Saint-Tropez, Nice, Cannes, Monaco, d'Antibes, Sainte-Maxime, Grasse, Saint-Raphaël,... . Profiteer ervan als je in de regio bent en bezoek alle plaatsen die je eens gezien wil hebben! Vanuit Saint-Aygulf geraak je er overal relatief snel. 


Mooie witte zandstranden, niet te druk, veel zon, en perfect gelegen. Saint-Aygulf heeft mijn hart alvast gestolen. 


Geen opmerkingen