Review - Sally Hansen Miracle nail thickener

Nadat ik regelmatig Gellak gebruikt had, waren mijn nagels verzwakt en vond ik dat het wel eens tijd werd om ze een boost te geven. Ik kocht daarom deze nail thickener van Sally Hansen omdat hij je nagels in 4 dagen 70% dikker en dus ook sterker zou maken. Daarbovenop zou de lak een gel formule bevatten die de ribbels in je nagels helemaal zou wegwerken. Klonk dus allemaal veelbelovend! Ik testte het uit...

Hoe werkt het?
De verpakking van de lak zegt dat je vier dagen lang elke dag een nieuwe laag van de Miracle nail thickener moet aanbrengen voor een optimaal resultaat. Iedere dag maak je dus je nagels schoon met nagellak remover en breng je het product opnieuw aan. Zo gezegd, zo gedaan. En inderdaad! Mijn nagels werden er veel sterker van en groeiden ook veel beter. Halleluja. Ook de ribbeltjes in mijn nagels werden mooi weggewerkt. Dus als base coat onder een gekleurde nagellak is deze lak ook ideaal, want daarvoor kan je het lakje natuurlijk ook perfect gebruiken.

Minpunten
De lak werd na enkele maanden al dik en draderig. Jammer. 

Ik had ook last van luchtbelletjes in de nagellak. Nog nooit eerder zo'n probleem gehad, maar bij dit lakje bleef ik het maar voor hebben. Heel vervelend. 


Prijs en verkrijgbaarheid
Je kan de Sally Hansen lakjes verkrijgen bij Ici Paris of online bestellen bij bol.com. De prijs ligt rond de 11 euro. 

Zou ik Sally Hansen's Miracle nail thickener opnieuw kopen?
Nee. Alhoewel ik fan ben van Sally Hansen's producten, deze nagellak zal ik toch niet opnieuw aanschaffen. Hij werd te snel slecht (dik en draderig) en de luchtbelletjes na het lakken stoorden mij veel te hard. Helaas, want mijn nagels werden er effectief wel sterker van. 

Ik ga alvast op zoek naar een nieuwe versterkende nagellak. Hebben jullie tips/aanraders?

Geen opmerkingen