Review – Kleurboek voor volwassenen

Voor Kerstmis kreeg ik maar liefst drie kleurboeken voor volwassenen cadeau. Je kan dus wel stellen dat het een populair item was/is 🙂 Ondertussen ben ik natuurlijk volop aan het kleuren geslagen en eigenlijk ben ik er ook helemaal verslaafd aan geraakt. Voor mij werkt het écht ontspannend, dat kleuren!


Weg met stress

Als je als kind al graag kleurde dan ga je zo’n kleurboek voor volwassenen helemaal geweldig vinden. Je bent creatief bezig én je kunt eventjes al je zorgen vergeten. Ga rustig aan tafel zitten, neem er je favoriete kleurpotloden en/of stiften bij en leef je helemaal uit. Het helpt echt om te ontspannen. Weg met stress.Gevarieerde tekeningen 
Momenteel ben ik aan het kleuren in ‘Het enige echte kleurboek voor volwassenen‘. Daar staan zowel heel gedetailleerde als minder gedetailleerde tekeningen in. Leuk om af en toe wat variatie te hebben. De tekeningen met veel details kleur ik graag in met potlood, de anderen met stift. Het papier drukt ook helemaal niet door, dus dat is een groot pluspunt! 

Verschillende kleurboeken
Ik ben momenteel aan het kleuren in ‘Het enige echte kleurboek voor volwassenen’, maar er zijn natuurlijk veel meer kleurboeken op de markt. Zo heb je ook ‘Het grote winter kleurboek’, ‘Feel good color’, ‘Mindful kleuren voor volwassenen’,… . Er is voor ieder wel wat wils. 


De kleurboeken voor volwassenen zijn o.a. te koop via bol.com en in de Standaard Boekhandel.


Wat vind jij van deze kleurboeken?

(Dit artikel bevat affiliate links)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Saint-Aygulf

Volgende bericht

De beste films die ik in 2014 gezien heb