Movie Time #2

Ik had het geluk twee weken Kerstvakantie te hebben, dus ik heb wel wat tijd gehad om enkele films te bekijken in de maand december. Tijd om hier dus wat meer te vertellen over de films die ik gezien heb.

If I stay
Eerst en vooral If I Stay. Een Amerikaanse dramafilm uit 2014 die gebaseerd is op de gelijknamige roman. Ik heb het boek (nog) niet gelezen maar wou de film toch al graag zien. Ik had er namelijk zoveel goede dingen over gehoord. Het gaat over een 17-jarig meisje dat samen met haar familie betrokken raakt in een auto ongeval, waarbij ze zowel haar ouders als haar jongere broertje verliest. Op zich vond ik de film niet slecht, maar ik had er toch meer van verwacht. Misschien een beetje té cliché voor mij op sommige momenten.

Score IMDB: 6,9/10
Mijn score: 6/10Ice Princess
De 17-jarige Casey besluit op school een project te maken over kunstschaatsen, en besluit dan zelf ook te gaan schaatsen. Een echte chick-flick die vlot vooruit gaat en leuk is om naar te kijken als je eventjes aan niets wil denken. 

Score IMDB: 6/10
Mijn score: 7/10


Little Black Spiders
Een Belgische film uit 2012. Tien jonge meisjes leven 'opgesloten' tot ze moeten bevallen. De meesten onder hun lijken niet te weten dat hun kindje na de geboorte zal worden doorverkocht aan koppels die geen kinderen kunnen krijgen. 

Score IMDB: 6/10
Mijn score: 7/10


Big Miracle
Big Miracle is een romantisch drama uit 2012 dat gebaseerd is op waargebeurde feiten. Het gaat over drie walvissen die gevangen zitten in de poolcirkel, en enkele mensen die er alles aan doen om ze daar weg te krijgen. Helemaal mijn ding, zo'n film over dieren. 

Score IMDB: 6,5/10
Mijn score: 7/10Welke films heb jij recent nog gezien?


Geen opmerkingen