Favorieten - December 2014

Ik heb mijn favoriete producten van december op een rijtje gezet.


Nivea Soft Hydraterende crème
Ik ben echt fan van deze Nivea klassieker. Een simpele crème die zacht is voor de huid en snel intrekt. Ik smeer het zowel voor het slapengaan als voordat ik mijn make-up aanbreng op mijn gezicht omdat mijn huid zo droog is. 

Nivea Aqua Sensation verkwikkende oogcontourcrème
Een verfrissende Nivea crème tegen wallen die ik ook gebruik voor het slapengaan. 

Got 2B Anti-Frizz Lotion van Schwarzkopf
Voordat ik mijn haar droog of stijl wrijf ik er een beetje van deze lotion door. Mijn haar wordt er effectief minder statisch van. Zeer goed dus! 

Gliss Kur Daily Oil Elixer
Ik gebruik dit product al eeuwen en blijf het gewoon geweldig vinden. Na het wassen van mijn haar wrijf ik één pompje van de olie in mijn haar, dus zo'n flesje gaat ook goed lang mee. Mijn haar wordt er minder pluizig en meer glanzend van.


Miss Dior Eau De Parfum
Want dit is echt één van mijn all-time favoriete geuren.

Hand Food van Soap & Glory
Een fijne handcrème die snel intrekt en lekker ruikt.

In My Santa Suit van OPI en 002 Gorgeous Red van Miss Sporty Oh My Gem 
Eén laagje van In My Santa Suit van OPI met daarover één laagje Gorgeous Red en ik was klaar voor de feestdagen. Zo'n mooie combinatie! 


Kerstsokken van New Look
Ik kan nog steeds niet geloven dat ik deze sokken voor slechts 1 euro kocht bij New Look. Ik heb ze de hele maand december bijna non-stop gedragen. Haha. 


Laptop sticker Sneeuwwitje
Stickers op laptops plakken is niet zo mijn ding, maar deze van Sneeuwwitje is toch echt pérfect voor Apple computers. Niet? En nu ik helemaal into de serie Once Upon A Time ben vind ik hem éxtra leuk! 

Parel oorbellen van Bijou Brigitte
Deze oorbellen kocht ik enkele jaren geleden en ik vind ze nog steeds zo mooi! Simpel maar stijlvol. 


Kaarsjes
De linkse kaars is een kerstkaars uit de Primark en ruikt ontzettend lekker (naar kaneel), rechts zie je de theelichthouder die ik in december van mijn mama heb gekregen. Ik ben er helemaal weg van. 

Kleurboek voor volwassenen
Voor Kerstmis kreeg ik maar liefst 3 (!) kleurboeken voor volwassenen. Haha. Ik besloot dus maar meteen aan de slag te gaan en begon te kleuren. En dat beviel me erg goed. Ik ben er helemaal verslaafd aan geraakt. 

Dream Led Ball
Deze bol kreeg ik cadeau van de ouders van mijn vriend. Je kan hem met een afstandsbediening op verschillende kleuren zetten, het licht harder of zachter zetten,... . Ik gebruik hem momenteel als nachtlamp. Super gezellig! 

Geen opmerkingen