50 questions that will free your mind (Part II)

De 50 questions that will free your mind zijn interessante vragen om over na te denken. Er bestaat geen verkeerd antwoord en je leert er jezelf enkel beter door kennen. 50 vragen in één blogpost beantwoorden vond ik wel wat veel van het goede, dus heb ik ze opgesplitst in vijf delen. Part I kan je hier lezen, hier volgt Part II.

11. You're having lunch with three people you respect and admire. They all start criticizing a close friend of yours, not knowing she is your friend. The criticism is distasteful and unjustified. What do you do?
Ik vertel dat het een vriendin van mij is en zeg dat wat ze zeggen totaal niet klopt. Daar heb ik totaal geen moeite mee. 

12. If you could offer a newborn child one piece of advice, what would it be?
Je hart blijven volgen en niet doen wat anderen willen dat je doet, je eigen ding doen. Dan komt alles wel goed! 

13. Would you break the law for a loved one?
Absoluut. Ik zou (volgens mij) zelfs geen seconde twijfelen.

14. Have you ever seen insanity where you later saw creativity? 
JA! Is het niet algemeen geweten dat mensen die ooit depressief zijn geweest, veel meer diepgang hebben? Uit miserie kunnen de mooiste dingen ontstaan. Zoals JK Rowling het al eens zei: 'Rock bottom became the solid foundation on which I rebuilt my life.'

15. What's something you know you do differently than most people? 
Euhm... geen vlees eten? Ik ken HELAAS bijna niemand die compleet vegetarisch is. Vlees is toch moord? Waarom er nog zoveel mensen zijn die dieren eten begrijp ik écht niet. En ja, kippen en vissen zijn ook dieren. Die eet ik ook niet!

16. How come the things that make you happy don't make everyone happy?
Omdat iedereen anders is. En maar goed ook!

17. What one thing have you not done that you really want to? What's holding you back?
Ik zou véél meer willen reizen dan ik nu doe. Wat mij tegenhoudt is... één keer raden... geld. Jammer eigenlijk want ik ben maar één keer jong. Waarom niet profiteren van het leven nu het nog kan? Langs de ene kant wil ik wel al mijn geld uitgeven om de wereld rond te reizen, maar langs de andere kant is dat toch ook net iets té eng voor mij. Van mijn spaargeld blijf ik precies toch liever af. 

18. Are you holding on to something you need to let go of?
Ik kan op dit moment niks bedenken, dus ik denk het niet (?).

19. If you had to move to a state or country besides the one you currently live in, where would you move and why?
Wow, moeilijk. Want ik kan me geen leven voorstellen zo ver weg van mijn ouders. Haha. Maar als ik dan toch het land uit moet kies ik voor Dubai. Het was er héél mooi en de mensen waren er ook super vriendelijk. Dus daar :)

20. Do you push the elevator button more than once? Do you really believe it makes the elevator faster?

Waarschijnlijk heb ik dat al wel gedaan. Ha. Geen idee waarom eigenlijk... De lift gaat er volgens mij niet sneller van werken, nee :)

Liefs, SarahGeen opmerkingen