10 heerlijke dingen die ik doe als ik thuiskom

Op Vanessa's blog las ik het artikel '8 heerlijke dingen die ik doe als ik thuiskom'. De titel alleen al sprak me meteen aan. Hoe heerlijk is het om na een lange werkdag thuis te komen, in de zetel neer te ploffen en te relaxen?! Net zoals Vanessa heb ook ik mijn eigen rituelen. Dit zijn 10 dingen die ik doe als ik thuiskom van mijn werk. 

01. Mijn pyjama aantrekken. Als ik nergens heen moet en gewoon thuis kan blijven, dan leef ik in mijn pyjama. Zo comfortabel. Na een lange dag werken dan vind ik het dus éxtra fijn om mijn pyjama eindelijk terug aan te kunnen doen.

02. Avondeten. Ik woon nog bij mijn ouders, dus als ik thuiskom van het werk staat het eten vaak al klaar op tafel. Zalig, toch?!


03. De katten knuffelen. Ik hou van dieren, en onze drie katten zijn mijn beste vrienden! 's Morgens ben ik altijd de laatste die naar het werk vertrekt, en dan zie ik ze daar zo zielig en alleen zitten. Altijd leuk als ik ze dan 's avonds terug kan zien en kan overladen met kusjes en knuffels.


04. Het gezellig maken op mijn kamer. De verwarming opzetten, kaarsjes en dimlichtjes aan,... . 


05. In mijn bed ploffen. Ik heb vaak hoofd- en rugpijn na het werk, dus in bed gaan liggen is waarschijnlijk mijn favoriete gedeelte van de avond. Lekker ontspannen onder mijn warm donsdeken mét een extra fleece-je tijdens extra koude dagen. Heerlijk.


06. Netflix kijken. Als ik dan eenmaal in bed lig kijk ik graag naar Netflix. Once Upon A Time is momenteel mijn favoriete serie. Echte aanrader! 


07. Of TV kijken natuurlijk. Elke avond kijk ik naar Thuis! Beste soap aller tijden! 


08. Kleuren. Tijdens het TV of Netflix kijken dan kleur ik ook al weleens graag in mijn Kleurboek Voor Volwassenen. Dat vind ik zo ontspannend. De stress wegkleuren, zeg maar. Plezant!


09. Internet. Mijn blog, Bloglovin', Instagram, Youtube,... checken. Aangezien ik daar de hele werkdag zo goed als geen tijd voor heb gehad. Ik moet up-to-date blijven, éh. 


10. Schrijven. In mijn nachtkastje bewaar ik een schrift waarin ik altijd iets kan schrijven als ik daar zin in heb. Ik ben heel stressgevoelig en het helpt om dingen van mij af te schrijven. Vandaar. Leuk om te doen vlak voor ik ga slapen.


Wat doe jij allemaal als je thuiskomt?
Geen opmerkingen