What I got for Christmas 2014

Ik heb echt een hele leuke Kerstmis gehad. Lekker eten, gezelligheid, familie, én natuurlijk cadeautjes. Dit is wat ik dit jaar gekregen heb. 

Eerst en vooral wonnen Kristof en ik onze jaarlijkse Kerstquiz (aw yeah!). Als prijs kreeg ik koekjes, chocolade en een kleurboek voor volwassenen. Grappig, want Kristof had voor mij ook al twee kleurboeken cadeau gedaan voor Kerst. Wie gaat er nu dus jarenlang kunnen kleuren? Yup! This girl right hereee! Haha. 

Van Kristof heb ik dan ook nog Apple TV gekregen én deze leuke laptop sticker die ik al eeuwen wilde hebben :)

Van de ouders van Kristof kreeg ik een mooie zwarte sjaal en een Dream Led Ball. Ik gebruik hem ondertussen al als nachtlamp'je'. Best plezant want je kan de bal op verschillende lichtkleuren zetten. Vanaf nu gaat mijn kamer er dus altijd paars of roze uitzien ;)

Vervolgens kreeg ik van mijn broer het boek 'Gone Girl' en enkele schattige flesjes douchegel en dergelijke. Van mijn zus kreeg ik een handcrème en make-up remover van de Rituals.

En dan last but not least... van mijn ouders kreeg ik deze wit gouden ring. 

Een Kerstmis om nooit meer te vergeten dus! One lucky girl right here! 

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen