Top 14 van 2014

Wat een moeilijke opgave. Mijn 14 favoriete producten van het afgelopen jaar bij elkaar zoeken. Maar ik heb mijn best gedaan en ben bij de volgende producten uitgekomen...


Nude Maqique Eau De Teint en Nude Magique BB poeder van L'oréal
De Nude Magique lijn van L'oréal vind ik absoluut geweldig! Deze foundation is zelfs de eerste dekkende foundation die ik ook echt graag draag. Mirakel. Doe daarbovenop de Nude Magique poeder en... BAM! Je hebt een egale huid! Magisch ;)


Babylips in Fresh Mint van Maybelline en Bubblegum lipscrub van Lush
Mijn lippen srubben is iets wat ik vaker en vaker begin te doen. Het hélpt dan ook gewoon goed tegen droge lippen met velletjes. Deze lipscrub van Lush smaakt bovendien naar snoepjes, dus win-win! 

Na het scrubben van de lippen gebruik ik ook altijd een goede lippenbalsem. Deze babylips met de smaak Fresh Mint is één van mijn absolute favorieten. Voornamelijk 's morgens is het leuk om hem te gebruiken. Lekker fris.


Real Techniques Expert Face Brush en Fit me concealer van Maybelline
Dit jaar heb ik voor het eerst de make-up kwasten van Real Techniques uitgetest en WAUW! Ik ben fan! De expert face brush is mijn absolute favoriet. Ik breng er zowel mijn foundation als mijn concealer mee aan. 

Qua concealer ben ik dan weer helemaal geobsedeerd door deze van Maybelline. Wat werkt die goed! Aanrader! 


Perfect face anti-red base van P2 en NAKED van Urban Decay
Primers! Ik gebruik ze graag, jawel! Deze van P2 gebruik ik al jaren. Hij camoufleert het rood in je gezicht en zorgt ervoor dat je make-up beter blijft zitten. Top product. 

Het NAKED palette van Urban Decay is ook al jaren één van mijn favorieten. Ik blijf er telkens naar terugkeren. Alle kleuren die je nodig hebt zitten er gewoon in. I like it! 


Lip pencil in Whirl van MAC en Eyebrow pencil van etos
Het lippotlood gebruik ik als gewone lippenstift. Het blijft goed zitten en is zo'n mooie kleur. 

Het wenkbrauwpotlood van etos heb ik dan weer gekocht voor ongeveer 1 euro, gewoon om het eens uit te proberen, en hey.... viel dat goed mee! Het is een mooie kleur (speciaal voor blondjes) en door je wenkbrauwen na het bijtekenen eventjes door te borstelen met het borsteltje op het dopje ziet alles er gewoon heel natuurlijk uit. Leuk! 


Hand food van Soap & Glory en All about eyes serum van Clinique
Sinds dit jaar ben ik fanatiek handcrème beginnen te gebruiken. Deze van Soap & Glory ruikt zo lekker en trekt makkelijk in. Jammer dat hij hier in België niet te verkrijgen is :( 

Het oogserum van clinique zorgt ervoor dat wallen sneller verdwijnen. Ik gebruik het 's morgens voor ik mijn make-up aanbreng. Het voelt gewoon zo fris aan. Plezant!


Triple Active Comfort Fluweelzachte Toner van L'Oréal en Love Spell Body spray van Victoria's Secret 
De toner van L'Oréal gebruik ik nadat ik mijn make-up heb verwijdert. Het zorgt voor een éxtra zuiver gevoel en als ik me niet vergis herstelt het ook de pH waarde van je huid. Het kan maar helpen! Ik gebruik het product alleszins graag. 

De body spray van Victoria's secret vind ik gewoon gemakkelijk om te gebruiken. Snel eventjes sprayen en je ruikt lekker. Love Spell is tot nu toe mijn favoriete geur! 

Wat zijn jouw favoriete producten van 2014?

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen