The Christmas Tag

Ik zag deze Tag op de blog van Anne Solveig en vond dat ik hem ook moest invullen. Het is bijna Kerstmis dus hoog tijd voor een Christmas Tag. Let's goooo...

Een echte kerstboom of een neppe?
Een echte boom! Zonder twijfel. De geur alleen al. Zààààlig!!!

Favoriete kerstliedje?
ALL I WANT FOR CHRISTMAS... IS YOUUUUUUUU! Van Mariah Carey natuurlijk. Lekker cliché maar oh zo'n leuke meezinger. 
Favoriete kerstfilm?
Home Alone. Die film komt elk jaar op tv en ik krijg er ook maar geen genoeg van. Zo nostalgisch. Ik kijk hem al graag sinds ik klein was. 
Uit eten of zelf koken?
Zelf koken!!! Ik ben nog nooit gaan uit eten op Kerstmis. Mijn mama maakt altijd een heel uitgebreid menu klaar en dat is niet enkel super lekker, het is ook gezellig om thuis te zitten in de woonkamer bij de kerstboom met wat kaarsjes aan. Ik vind het bovendien ook altijd leuk om mama te helpen koken enzo. 
Waar breng jij meestal kerst door?
Op Kerstavond ga ik met mijn vriend naar zijn ouders en op Kerstmis ben ik altijd thuis. 
Wat is je favoriete kerst eten/snoep?
Heel mijn mama haar kerstmenu! Al is dat altijd wel véél te veel ;)
Favoriete cadeautje om te krijgen?
Ik heb een hele Christmas Wishlist gemaakt eerder deze maand. Materialistisch, much? Om dan toch iets minder materialistisch uit de hoek te komen... Een gelukkig en gezond 2015 voor mezelf én mijn familie vind ik natuurlijk het àller àller belangrijkste! 

Witte kerst: ja of nee?

Hell to the YES! Dat zou heel tof zijn!

Kleuren in de kerstboom?
Onze boom is helemaal wit. Beetje saai vind ik (oeps), maar mijn mama vindt het mooi zo. Gouden of rode kerstballen vind ik zeker wel iets gezellig hebben. Echt heel kleurrijk hoeft voor mij wel niet... Is natuurlijk wel leuk als je kindjes hebt. Ik weet nog dat ik gekleurde lichtjes fantastisch vond als kind. Haha. 

Jurkjes of winterse truien?
Euhm... Beiden? Ik draag heel graag jurkjes maar vind het ook leuk om af en toe een dikke, warme trui aan te trekken. 's Avonds trek ik wel altijd meteen een winterse trui aan om in te relaxen. 

Vroeg opstaan of lang uitslapen met Kerst?
Uitslapen, maar niet té lang. Ik wil dé leukste dag van het jaar natuurlijk niet missen door in bed te blijven liggen. 

Wat is jouw droomplek om te bezoeken rond Kerst?
Op Kerstmis zelf zou ik nooit weg willen zijn van thuis. Ik vind Kerstmis vieren samen met mijn ouders gewoon té fijn... Vlak voor Kerstmis lijkt het mij wel leuk om naar New York te gaan om er de kerstsfeer op te snuiven en er al mijn kerstinkopen te kunnen doen. Misschien iets voor volgend jaar? Who knows... :)

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen