TAG - Let's get personal

Alweer een TAG die ik las op Teddlicious.nl! En aangezien ik (overduidelijk) van TAG's hou... Voila. Hier gaan we weer ;)

Wat hoor je op het moment van schrijven?
Niks. Het is middernacht en ik heb geen muziek of dergelijke opstaan. Het is stil in huis. 

Heb je ergens trek in op dit moment?
Nee, eigenlijk niet. Vandaag hebben we chinees gegeten en dan eet ik altijd lekker veel. Dus ik heb echt nog eventjes geen trek in eten. 

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Euhmm... tien is wel héél veel. Maar aangezien ik echt wel kinderen wil misschien toch liever tien dan geen. 

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?
Nee! Helemaal niet! Ik loop hele dagen rond in mijn pyjama als ik thuis ben. Ik zou dus wel wat meer tijd aan mijn uiterlijk mogen besteden. Haha. Maar hey, whatever.Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Ik ben echt ontzettend stressgevoelig. Ik heb last van paniekaanvallen op de meest vervelende momenten. Tijdens stressperiodes heb ik ook vaker last van hoofd- en rugpijn. Toppieeee! NOT.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
ABSOLUUT! Ik heb kerstvakantie. It's the best time of the year ;)

Zou je gelukkiger zijn als het leven een 'rewind' knop zou hebben?
Nee, ik denk het niet. It is what it is. En ik ben wie ik ben door alle keuzes die ik gemaakt heb/alle dingen die ik heb meegemaakt. 

Denk je meer aan het heden, het verleden of aan de toekomst?
Het verleden! Ik ben heel nostalgisch en ik kan het verleden ook moeilijk loslaten. Een super slechte eigenschap, ik weet het, maar ik probeer mijn best te doen om in het nu te leven. Dat is alleen niet altijd even makkelijk.

Wat heb je voor het laatst gedronken? 
Spa Reine.

Zien mensen jou als optimist of als pessimist?
Geen idee eigenlijk. Ik denk als iets er tussenin. Kan dat? Haha.

Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
IJS! Yummieee! 

Wat doe je morgen?
Naar de kapper gaan, wat ik echt vreselijk vind. Ik laat altijd blonde highlights plaatsen en ik zit daar vaak uren en uren voor in het kapsalon. Urgh! Plezant is anders. Maar het moet gebeuren. Daarna ga ik waarschijnlijk nog wat winkelen en plof ik in mijn bed om de rest van de dag naar Netflix en YouTube te kijken. Zaaalig. Voel je gerust vrij om deze TAG ook in te vullen. 

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen