Tag - 7 sins of beauty

Weer maar eens een Tag. Deze keer eentje die met beauty te maken heeft. Hier gaan we...

Welk beauty item staat het hoogst op je verlanglijstje?
Eigenlijk een combinatie van twee producten. De Mac Heirloom lipstick in Tribalist en de Mac Heirloom lipgloss in Cremesheen Glass. Ze komen allebei uit de kerstcollectie van Mac als ik mij niet vergis. Zo mooi! 

Welk merk komt het meest voor in je stash?
Ik denk L'Oréal. 

Wat is het duurste item uit je stash?

Waarschijnlijk mijn twee Naked paletten van Urban Decay.Welk product durf je te vergeten uit luiheid?
Mijn wenkbrauwen. Ik ben daar echt niet goed in. Zo jammer.

Met welk product heb je een haat/liefde relatie?

Foundation! Ik heb een normale tot droge huid, dus kan je je voorstellen hoe ik er soms uitzie met foundation? Vreselijk! Allemaal velletjes... Pfuh! En toch kan ik niet zonder foundation want ik heb totaal geen egale huid... Mèèh!Welk product/item staat geweldig op anderen, maar verschrikkelijk op jezelf?

Foundation. Net omdat ik vaak een droge huid heb, ondanks alle vochtinbrengende crèmes die ik gebruik. Echt niet plezant.

Welk product zorgt ervoor dat je jezelf beter voelt?

Concealer. Omdat ik zo al mijn onzuiverheden én mijn wallen kan minimaliseren en mijn droge plekken kan vermijden. Liefs, Sarah

Geen opmerkingen