My life in pictures #3 - Sinterklaas, babybezoek en kerstvakantie

In de maand december heb ik gewerkt en de dagen héél hard afgeteld tot aan de kerstvakantie. Ik had namelijk twee hele weken vrij.  Lees verder om te weten te komen wat ik nog allemaal gedaan heb. 

SINTERKLAAS! Mijn tante bracht ons een mega grote marsepeinen Sinterklaas en van zowel mijn ouders, als van de ouders van Kristof kreeg ik chocolade. Yum. 

Werk... Iets minder tof. Maar voor mijn Sinterklaas kreeg ik toch ook een cadeautje. Altijd leuk.

Thee drinken en een boek lezen voor ik ga slapen. Of gewoon mama haar zelfgemaakte tiramisu eten en Once Upon A Time kijken. Zalig! 

Eén van Kristof zijn beste vrienden werd in december ook papa. Zijn dochtertje kreeg de naam Amélie. Natuurlijk gingen we op babybezoek (schattig!), en daar kregen we suikerbonen. Ben ik de enige die dat zo lekker vindt? Haha.

En toen begon mijn kerstvakantie. Thumbs up! Zo blij!

Bij ons thuis is het altijd zo gezellig tijdens de kerstperiode. Met Home Alone op TV is de sfeer dan helemaal compleet.

De kat denkt er het zijne van ;) 

KERSTMIS! Mijn mama maakt altijd een heel uitgebreid menu waar we dan de hele dag van smullen. Ik vond het alleszins een erg geslaagde dag! 

De kerstmenu heb ik overigens ontworpen dit jaar :)

Van mijn ouders kreeg ik dan deze wit gouden ring als kerstcadeau. Toen ik hem voor het eerst zag dacht ik: 'Ai! Totaal niet mijn stijl.'. Maar nu ik hem al wat meer gedragen heb vind ik hem echt wel leuk zitten. Hij past ook als gegoten. Top!

Een kerstkaartje van Kristof zijn petekindje (Benthe), een lekker ontbijtje, mijn favoriete kerstnagellak (In My Santa Suit van OPI), en de laptop sticker van sneeuwwitje die ik van Kristof cadeau kreeg voor Kerstmis. Gewoon, omdat ik dat allemaal leuk vind!

En toen moest ik door de sneeuw naar de Apple Store omdat het mis ging met mijn Macbook. Mijn laptop vroeg opeens een wachtwoord bij het opstarten, terwijl ik nog nooit eerder een wachtwoord had moeten ingeven. Vreemd. Gelukkig was het probleem snel (en gratis!) opgelost. Thank the Lord voor het vriendelijk personeel bij Apple! 

En dan nu op naar 2015. Geniet nog van oudejaarsavond en maak er een spetterend nieuw jaar van!!! 


Geen opmerkingen