My Life In Pictures #2

Benieuwd wat ik in november allemaal gedaan heb? Lees dan zeker verder...

Frietjes eten en Once Upon A Time kijken. Zaaaaalig! 

Ik zag een foto van deze uil en vond hem zo hard op onze zwarte kat, Sissi, lijken. Haha. Die uitdrukking... Sprekend gewoon. 

Elke ochtend. Zonder te overdrijven... ELKE ochtend. De kat op de krant.  

 Katten, katten, katten. #CrazyCatlady! ;)

Poes!

Selfies trekken terwijl de boyfriend naar de voetbal kijkt. 

Ring kapot. Urgh. Zo vervelend als die diamantjes uit je ring vallen. Gelukkig was het snel opgelost door het diamantje terug te plakken. De ring zelf was ook niet extreem duur dus zo'n ramp was het niet.

Put on some lipstick and live a little ;)

Op 4 november waren Kristof en ik twee jaar samen. Hij bakte pompoencake voor mij en kocht rozen. Lief! 

Sinterklaas chocolade. Hmmm. 

Het Fonsje wassen. 

Schattig, toch?! :)

Iets minder schattig is één van mijn goudvissen, George, die al een halfjaar af en toe ondersteboven zwemt. Geen idee wat ik eraan kan doen. Tips zijn altijd welkom! (Meestal zwemt hij echter wel gewoon recht, maar plezant is anders natuurlijk...)

Koffie met speculoos. Want 't is the season! 

Een uitnodiging voor het eerste verjaardagsfeestje van Benthe, het petekindje van Kristof. Zo lief :)

Dat ik vaak last heb van migraine, rugpijn en nekpijn. Zeker sinds ik werk. Topleven. 

Kerstdecoratie gone wrong. Eerst schoot één van mijn theelichtjes in brand en vervolgens liet ik één van mijn theelicht houders vallen. Woops.

Ik word zo ontzettend blij van Rewritten van Teske. Zo'n mooi liedje. En wat een groot voorbeeld is Teske?! Ze kan gewoon àlles! Wauw! 

Ik zag dit in de krant staan en woaah... Dat klinkt inderdaad als een droomjob. Ik werk momenteel als telefoniste en dat is écht mijn ding niet. Ook mijn bazin en collega liggen mij niet helemaal, dus dan zo'n artikel lezen steekt mijn ogen wel uit.

Yay! Ik ben in juni afgestudeerd als interieurontwerper en in december is de officiële diploma uitreiking. Spannend. En leuk. Yay! Dit was de uitnodiging. 

Wat heb jij in november gedaan?

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen