2014 in reizen

Nu het alweer bijna 2015 is kan ik terugblikken op de reizen die ik in 2014 gemaakt heb. Ik reis ontzettend graag en hoop dat de komende jaren nog meer te kunnen doen. We zullen zien. Hier volgen alvast de reizen die ik het afgelopen jaar gemaakt heb. 

JANUARI: TUNESIE
Eind december (2013) trokken mijn vriend en ik voor 10 dagen naar een All-In hotel in Tunesië. Zoveel van mijn vrienden/kennissen spenderen elk jaar hun vakantie in zo'n hotel, en omdat ik dat nog nooit had meegemaakt wou ik het ook eens proberen. We vierden er ineens ook het nieuwe jaar. 


APRIL: DUBAI

Dubai stond al sinds het ontstaan ervan op mijn bucket list. Het is gewoon een magische plaats vol rijkdom en luxe. Topvakantie!


MEI: PARIJS EN VERSAILLES

In mei had ik enkele dagen vrij van school, en daarom besloten mijn vriend en ik om één dagje naar Parijs en één dagje naar Versailles te gaan. Er gewoon eventjes tussenuit. Vooral Versailles vond ik geweldig. Ik was er nog nooit eerder geweest en... wauw. Mooi! Ik wil nog wel eens teruggaan!


AUGUSTUS: JORDANIE EN BARCELONA
In augustus trokken mijn vriend en ik eerst naar Jordanië. En wauw! Wat een mooi land! We dreven er in de Dode Zee (Zet dat zeker ook op je bucket list. Zo leuk!), en bezochten er o.a. wereldwonder Petra. De moeite! Een héle grote aanrader!


Daarna ging ik ook nog op citytrip met mijn mama en mijn zus. Elk jaar trekken we er zo'n vijf-tal dagen samen tussenuit en dit jaar besloten we om eens naar Barcelona te gaan. Ook plezant!Waar ben jij dit jaar overal naartoe geweest? En heb je al reisplannen voor volgend jaar?

Geen opmerkingen