What's in my bag?

Ik vind het altijd leuk om te weten wat andere meiden in hun handtas hebben zitten. Het is best fascinerend om te zien wat iedereen altijd met zich meedraagt. Zelf is mijn handtas nooit rommelig, maar ik sleur altijd wel redelijk veel met me mee. Kijken jullie mee?

Mijn handtas zelf heb ik gekocht op de markt voor zo'n 15 euro. Het is een makkelijke, grote tas die ik al jaar en dag met me meesleur.

De binnenkant van de tas is gewoon 'open', met één klein tasje aan de zijkant. Heel makkelijk om snel  dingen in te 'smijten', zoals ik dat meestal doe als ik 's morgens ga werken ;)

In het tasje aan de zijkant van mijn tas heb ik zakdoekjes, kauwgom, een pen, een muntje en een tampon steken. Ik moet altijd kauwgom bij me hebben en de originals van Stimorol zijn mijn absolute favorieten. Het muntje zit al jaren in mijn tas en ondertussen is het zo'n beetje mijn geluksmuntje geworden.

Een Atoma schrift voor moést ik op mijn werk maar eens zonder papier vallen, en een flesje water.

Mijn make-up tasje, portefeuille en iPhone. Het make-up tasje is van Terre Bleue, mijn portefeuille van Michael Kors en mijn iPhone stamt uit de middeleeuwen ;) Ik heb nog steeds een 3GS en wou eigenlijk overschakelen naar de 6, maar vind die precies toch net iets té groot. Hmm... Dilemma.

In mijn make-up tasje heb ik standaard altijd deze spullen zitten.

Medicatie tegen hoofd- en buikpijn. Bobby pins en elastiekjes, en weer een tampon. Je weet maar nooit natuurlijk ;)

Een mini potje Nivea voor als ik droge plekjes op mijn gezicht krijg, desinfecterende handgel, deo, en een Abercrombie & Fitch parfum tasverstuifer.

Een spiegeltje en een vijl! Waarschijnlijk de twee belangrijkste/meest bovengehaalde spullen uit mijn make-up tasje.

Twee lippenbalsems. Waarom? Ik weet het ook niet. Een zwart oogpotlood van L'Oréal en een concealer van Gosh.

En dat was het!

Wat zit er zoal in jouw tas? 

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen