Mijn parfum stash

Parfum. Ik koop het graag, ik krijg het graag, ik vind het mooi staan op mijn kamer, het is leuk om geuren af te wisselen,... ! Oh, de voordelen ;) Momenteel heb ik 8 full size flesjes parfum in mijn stash staan, 4 mini flesjes, 1 travel size parfum en 3 body splashes. Lees zeker verder als je hier meer over te weten wil komen en neem zo een kijkje in mijn parfum stash. 

(Britney Spears Fantasy / Britney Spears Midnight Fantasy)

Eerst en vooral mijn oudste geuren, namelijk die van Britney Spears. Ik heb het blauwe flesje (Midnight Fantasy) gekocht nadat ik er zoveel van gehoord had op YouTube. Het is een hele zoete geur die, zoals mijn vriend altijd zegt, naar snoepjes ruikt. Het roze flesje (Fantasy) is dan weer een iets lichtere, zoete geur. 

(Abercrombie N. 1 / Juicy Couture Viva La Juicy / Victoria's Secret Bombshell Forever)

Vervolgens mijn parfum van Abercrombie & Fitch. Een speciale kruidige geur waar je van moet houden. Viva La Juicy is dan weer een hele bloemige, elegante geur terwijl Bombshell Forever van Victoria's Secret een fruitige geur is die mij aan zon, zee en strand doet denken. Ideaal voor in de zomer dus. 

(Miss Dior Eau De Parfum / Miss Dior miniversies) 

Eén van mijn absolute favorieten is Miss Dior. Een bloemige, elegante, chique geur. De mini versies heb ik gekocht op de luchthaven in een Miss Dior Travel Set. Handig voor in je tas. 

(Chanel Coco Mademoiselle / Chance Chanel)

Coco Mademoiselle is een frisse, fruitige geur. Chance van Chanel vind ik daarentegen eerder naar bloemen ruiken. Het is een iets zwaarder parfum en ruikt naar mijn mening een beetje 'chiquer'. Beide geuren blijven ontzettend goed hangen. Hmm. Samen met mijn Miss Dior zijn dit toch wel mijn absolute favorieten! 

(Victoria's Secret Pure Seduction / Love Spell / Strawberries & Champagne / Abercrombie N. 1 reisversie)

Als laatste heb ik een Abercrombie N. 1 reisversie/tasverstuiver. Heel handig om mee te nemen in je handtas. De drie body splashes van Victoria's Secret gebruik ik ontzettend graag. Ik gebruik ze op mijn beddengoed, op mijn kleren, op mezelf,... . Zo'n leuke geurtjes! 


Welk parfum gebruik jij het liefst?Geen opmerkingen