Mijn Happy List #1

Het is belangrijk dat je dankbaar bent voor alles wat je hebt. Dankbaarheid kan namelijk veel negatieve energie uit je leven oplossen. Het heeft te maken met de wet van de aantrekkingskracht. Als je dankbaar bent voel je positieve energie, en op die manier trek je ook alleen maar meer positieve dingen aan. Vandaar dus deze Happy List. Het is altijd leuk om eventjes stil te blijven staan bij de dingen die je gelukkig maken, vind ik. In de maand oktober werd ik vooral blij van het volgende...

Youtube. Leuk om filmpjes te maken en te bekijken.
Mijn vrienden, die toevallig ook de beste vrienden ter wereld zijn.
Op baby bezoek gaan bij vriendinnen. Schattig!
Mijn familie. Omdat ik weet dat ze er altijd voor mij zullen zijn. 
Uitstapjes met mama. 
Shoppen. 
De Primark in Luik. 
Mijn vriend, Kristof. Omdat hij mij nog altijd niet beu is ;)
Mijn huisdieren.
Voor de eerste keer gaan eten bij Häagen-Dazs. Yum!
Lekker koken. Zo maakte ik havermout pannenkoeken en pompoenwokschotel
Verkleurde, vallende blaadjes. Super mooi!
Roze gekleurde lucht.
Regenbuien terwijl ik gezellig in mijn bed lig.
Okkernoten.
Mooie, warme sokken.
Dromen.
Eerlijke, vriendelijke, lieve mensen.
Herfst thee en Nespresso. 
Lang in bad gaan met veel leuke badproducten. Lush? I say yes!
Mooie, warme sjaals.
De serie Once Upon A Time.
Kijken naar de kat die aan het spelen is. Zo grappig. 
Reizen plannen. 
Mensen die je steunen op momenten dat je het moeilijk hebt.
Mijn blog en al de lieve reacties die ik al gekregen heb. (Dankjewel allemaal!) 

Waar word jij blij van?Geen opmerkingen