Five for Fall: vijf herfstnagellakjes

Op Allison Anderson's blog las ik de serie 'Five for Fall'. Ik vond het leuk om ook mijn vijf favoriete lakjes voor de herfst te tonen. Lees verder om te weten te komen welke het zijn.

Forever Burgundy - L'Oréal
Eerst en vooral Forever Burgundy van de L'Oréal Infallible lijn, waar ik ook al een review over schreef. Het is een mooie, diepe wijnrode kleur die chic staat. De lak dekt na twee laagjes. Ik ben fan.


Bahama Mama - Essie
Bahama Mama van Essie is ook een warme, rode kleur maar bevat meer paarstinten dan Forever Burgundy. Een échte herfstlak die ook dekt na twee laagjes.


Dive Bar - Essie
Deze lak is niet zwart en niet blauw, maar iets er tussenin. Hij glimt mooi en ziet er gewoon heel leuk uit. Op de foto gebruikte ik twee laagjes, wat niet zo heel dekkend was. Drie laagjes dekt wel voldoende.Khaki Perry - Catrice
Een leuke kaki groene lak die ook perfect bij de herfst past. Dekt in twee laagjes.


Special Effect Chameleon nr. 61 - HEMA
Deze lak heeft een goudgroene basiskleur met een bronzen gloed. Hij is redelijk vloeibaar en dekt goed na drie lagen. Een hele leuke lak, zeker omdat in het zonlicht mooie glittertjes te zien zijn.Welke nagellak draag jij graag in de herfst?
Geen opmerkingen