De Instagram Tag

Ik heb de Instagram Tag al vaak voorbij zien komen, en aangezien ik Instagram-verslaafd ben is dit weer een ideale Tag voor mij om in te vullen. Als je deze Tag zelf ook wilt invullen kan je trouwens al je gegevens terugvinden op statigram.com.

Wat is je Instagram gebruikersnaam en waarom?
Mijn gebruikersnaam is gewoon mijn eigen naam: HosteSarah. Ik gebruik deze naam voor alles. Voor mijn YouTube kanaal, mijn Twitter,... . 

Hoeveel foto's post je gemiddeld per dag?
Gemiddeld eentje. De éne dag geen, de andere dag al wat meer. Al post ik de laatste tijd veel minder foto's dan vroeger.

Wat is je lievelings Instagram foto?
Ik scroll graag door mijn Instagram Feed om terug te denken aan alle leuke momenten die ik al beleefd heb. Vooral vakantie foto's vind ik leuk. Dit is er eentje van toen ik op vakantie was in Jordanië.
Welke foto heeft de meeste likes ontvangen?
Deze foto van mijn ogen. Haha.


Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Tegenwoordig enkel en alleen PicsArt. 

Welke celebs volg je op Instagram?
Oh, ik volg er enorm veel. Aaron Paul, Janel Parrish, Ed Sheeran, Sarah Jessica Parker, Nev Schulman, Robert Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Oprah, Demi Lovato, Paris Hilton, Britney Spears,... . Ik kan zo nog wel eventjes blijven doorgaan.

Welke Instagram filter gebruik jij het meest?
Op statigram.com staat dat ik Walden al het meest gebruikt heb. Tegenwoordig gebruik ik echter voornamelijk Amaro en Rise. 

Welke Hashtags gebruik je het meest?
#Tbt. Elke donderdag post ik een oudere foto op mijn Instagram. Lekker nostalgisch.

Laat je laatste Instagram foto zien?
Deze foto van één van onze katten. Hij lag bij mij op bed en was met het deken aan het spelen. Super grappig. Al ging mijn hele deken er wel kapot van. Volg je ook dierenaccounts?
Nee. Ik vind het persoonlijk een beetje stom om je kat of hond of eender welk huisdier een Instagram account (of Facebook of Twitter of dergelijke) te geven. Maar even goede vrienden natuurlijk. Ik weet dat veel mensen zulke accounts wél heel leuk vinden. 

Welke bedrijven volg je op Instagram?
Geen denk ik. 

Heb je veel familie die op Instagram zit?
Mijn neef en nicht hebben Instagram maar gebruiken het volgens mij zo goed als nooit. 

Volg jij mij al op Instagram?

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen