Tag - Personal Travel Favorites

Ik hou enorm van reizen en wil ontzettend graag de hele wereld zien. Deze Tag leek me dus heel leuk om in te vullen. Laten we eraan beginnen...

Favoriete hotel?


Een echt favoriet hotel heb ik niet, maar het beste hotel waar ik tot nu toe al heb verbleven is het Mövenpick Ibn Batutta Gate Hotel in Dubai. Super vriendelijk personeel, mooie kamers met alles erop en eraan, lekker eten en bovendien zeer goed wat betreft prijs/kwaliteit. Pure luxe.

(Mövenpick Ibn Batutta Gate Hotel, Dubai)

Favoriete reisvriendelijke beauty product?
Waterproof mascara!

Favoriete bestemming om te shoppen?
Dubai! Met al z’n grote en bovendien mooie shopping malls. Zalig!

Favoriete bestemming om te relaxen?
Zuid-Frankrijk. Als mijn ouders op vakantie gaan huren ze altijd een huisje met privé zwembad in het Zuiden van Frankrijk. En dan ga ik natuurlijk met alle plezier van de wereld mee. Geen luidruchtig hotel of drukbezet strand, maar een rustige vakantie met de familie. Heel relaxerend.

(Draguignan, Frankrijk)

Gekste dat je ooit hebt gegeten?

Ik speel meestal op safe en bestel dingen waarvan ik weet dat ik ze ga lusten. Een beetje saai, maar vrijwel altijd wél lekker. 

Beste maaltijd die je ooit hebt gegeten en waar?
Ik kan eigenlijk niets speciaal bedenken… . De keren dat ik op vakantie ben geweest in Italië had ik wel altijd de neiging om steeds opnieuw pizza Margherita te bestellen, dus misschien pizza in Italië? Dat is altijd lekker.

Wat kun je het beste aantrekken in het vliegtuig?
Iets wat makkelijk zit en er tegelijkertijd ook goed uitziet. Ik doe meestal een jeans aan die ik graag draag, makkelijke schoenen, en een T-shirt met daarbovenop een hoodie. Of iets in die trant. Als je dan arriveert in een warm land kan je gewoon je hoodie meteen uitdoen. Ik steek ook altijd een sjaaltje in mijn handbagage voor als ik het koud krijg in het vliegtuig. 

Wat is het engste dat je ooit gedaan hebt?
Ik heb helaas nog nooit parachute gesprongen of gebungeejumpt, dus ik zal het maar houden op mijn eerste keer vliegen. Ik was 22 en ging alleen naar Griekenland (Evia) om er als vrijwilliger te gaan werken op een manège. Best eng om alles zo alleen te moeten uitzoeken. Maar uiteindelijk is het allemaal gelukt, ben ik goed en wel aangekomen en is het vrijwilligerswerk in Griekenland één van de beste ervaringen uit mijn leven geworden.

(Evia, Griekenland)
Wat is het engste dat jij al ooit gedaan hebt op reis?Geen opmerkingen