Get to know me

Hallo! Welkom op HosteSarah.blogspot.be! Mijn eerste blogpost is bij deze een feit. Het is de 'Get to know me' Tag met daarin dertig persoonlijke vragen zodat je mij een beetje beter kan leren kennen. Hier gaan we dan…

Geboortejaar?
1988. Ik ben ondertussen al 26 jaar oud. De tijd vliegt. Zo gek.

Hoe lang ben je?
Ik ben 1.72m lang, wat ik zelf vaak veel te groot vind. Schoenen met een hak draag ik zelden omdat ik me dan ongemakkelijk voel door mijn lengte. Heel jammer, want ik zou wel eens willen rond paraderen in een paar Louboutins.

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?
Dat mijn bed de beste plaats ter wereld is ‘s morgens, zeker wanneer het buiten kouder begint te worden. Ik was nog moe en wou lekker warm en knus onder mijn deken blijven liggen.

Waar ben je op dit moment?
Ik lig in mijn bed met mijn laptop op mijn schoot.

Single/relatie?
Ik ben bijna twee jaar samen met mijn vriend, Kristof.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Ik ben een dromende dierenvriend die de wereld wil zien.

Guy/Girlcrush:
Ik heb er verschillende, maar mijn absolute nummer één is momenteel Matt Damon.

Wat zou je op dit moment graag willen?

De EuroMillions winnen.

Wat is je doel in het leven?

Gelukkig zijn en blijven. Met een fijn gezinnetje, een mooi eigen huisje, veel huisdieren, een job die ik leuk vind en genoeg geld en vrije tijd om te reizen. Je leeft maar één keer dus ik wil gewoon doen wat ik graag doe.

Waar ben je bang voor?
Om mijn ouders te verliezen. Of gewoon eender wie ik graag zie. Of om zonder geld te vallen.

Heb je je rijbewijs?
Ja.

Nagellak of lippenstift?
Nagellak! Ik ben verslaafd aan nagellak. Ik denk dat ik ondertussen al zo’n 200-tal lakjes verzameld heb. 

Ben je een health-freak?
Nee. Ik eet wat ik wil, wanneer ik wil. Ik probeer de laatste tijd wel een beetje meer op mijn voeding te letten, maar ik ben er zeker niet obsessief mee bezig. Waar ik wel op let is op het eten/drinken van melkproducten. Ik ben geen veganist omdat je voor (vegetarische) kaas en melk technisch gezien geen dier moet doden, maar hoe minder dierlijke producten ik binnenkrijg hoe beter. Koemelk vervang ik nu zoveel mogelijk door, bijvoorbeeld, amandel- of kokosmelk.

Welk kleding item of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Qua kleding zou ik nog wel een zwarte broek en een blouse met dierenprint kunnen gebruiken. Qua make-up wil ik de 3D fiber lash mascara van Younique heel graag eens uitproberen. Ik heb er goede reviews over gelezen en ben er heel benieuwd naar. Helaas is deze mascara, voor zover ik weet, (nog) niet in België te verkrijgen.

Heb je tattoos?

Nee. Ik vind tattoos wel mooi maar twijfel te hard over hetgeen ik zou laten tatoeëren. Misschien moet ik het gewoon maar eens doen…? 

Heb je piercings?
Enkel mijn oorbellen. 

Draag je een bril?
Ja. Zonder bril zie ik niet veel. Als ik wegga doe ik wel vaak lenzen aan.

Wat is jouw perfecte pizza?

Pizza margherita. Lekker!

Favoriete eten/drinken?
Ik eet graag pizza en pasta. Of een broodje met kaas en groentjes à la Subway of iets dergelijks. Qua drinken gaat mijn voorkeur uit naar water.

Wat is je favoriete parfum?

Momenteel is dat Chance van Chanel.


Wat is het laatste wat je kocht?
Een pyjamabroek uit de Hunkemöller.

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?
Toen sliep ik nog.

Favoriete ijsje?
Het lekkerste ijsje dat ik ooit gegeten heb was ‘Birthday Cake’ in een plaatselijk ijssalon in het Rif-Fort in Curaçao. Zalig! Op vakantie in Dubai leerde ik dan weer de bekende ijsketen ‘Baskin Robbins’ kennen. Daar hebben ze ook ontzettend lekker ijs. Thuis zijn mijn favorieten Cookie Dough van Ben & Jerry’s en Dulce de Leche van Häagen-Dazs.


Met hoeveel kussens slaap jij?

Er liggen er zes op mijn bed en ik gebruik er drie om te slapen.

Ben je een ochtend of avond persoon?

Een avond persoon. Op de één of andere manier ben ik ’s avonds altijd het meest productief.

Ben je geordend of rommelig?

Ik ben een heel ordelijk persoon. Ik kan niet tegen vuil en rommel. Alles moet bij mij gepoetst zijn en op z'n plaats liggen.

‘As you enjoy a clean house, you will enjoy a clean and uncluttered mind.’

Wat wil je op dit moment graag zien?
Survivors. Sinds we Netflix hebben in België ben ik helemaal verslaafd aan deze Engelse sciencefiction tv-serie die gemaakt werd door de BBC. De serie gaat over een groep mensen die als één van de weinigen een dodelijk griepvirus hebben overleefd. Heel verslavend. Helaas werden er maar twee seizoenen van gemaakt omdat er volgens de BBC, raar maar waar, te weinig mensen naar keken.

Heb je een accent?
Ja. Ik kom uit Belgisch Limburg. Dat zegt genoeg zeker?

Zussen/broers?
Ik heb een jongere zus en een jongere broer.

Wat zijn je plannen voor 2015?

Voorlopig heb ik nog geen concrete plannen maar ik hoop veel te kunnen reizen en werk te kunnen vinden dat ik graag doe. Zolang ik maar gelukkig ben.

Zo, dat was het dan. Hopelijk ben je op deze manier een beetje meer over mij te weten gekomen. 
Als je nog vragen hebt mag je die natuurlijk altijd in de reacties achterlaten.


1 opmerking