Review - L'Oréal Infallible Nail

De Infallible Nail van L'Oréal stak al een tijdje mijn ogen uit. Bij de nagellak die je koopt zit een bijhorende topcoat die je nagellak er perfect zou doen uitzien. De topcoat zou de glans en de kleurintensiteit van de lak namelijk verhogen en ervoor zorgen dat de lak maar liefst twaalf (!) dagen blijft zitten. Ik testte het uit.

De Infallible Nail lijn bevat 14 kleurtjes, waarvan ik 016 Forever Burgundy uittestte. Een diepe wijnrode kleur die ik vooral mooi vind om te dragen tijdens de herfst en de winter. 

Op het eerste zicht was ik al aangenaam verrast. Ik ben fan van glanzende nagellakjes die een soort van gel-look hebben, en na twee lagen lak en één laag topcoat aangebracht te hebben wist ik dat deze lak mijn ding was. Hij dekt goed en glanst heel mooi. Bovendien is de kwast redelijk breed waardoor het lakken van mijn nagels toch iets makkelijker verliep dan gewoonlijk. Ook niet onbelangrijk natuurlijk. 


Twaalf dagen? 
Helaas. Twaalf dagen klonk veelbelovend maar ergens liep dat toch de mist in. Tot en met dag vier zat de nagellak nog zo goed als perfect. Op dag vijf zag ik hier en daar een hele kleine chip zitten. Maar op dag zes, nadat ik thuis wat had schoongemaakt, heb ik de lak toch niet langer laten zitten. 

(Dag 1)
(Dag 2 + Dag 4)
(Dag 6)
Conclusie?
De lak dekt goed, de kleur ziet er heel mooi uit, de kwast is gebruiksvriendelijk, de verpakking is leuk, en ondanks dat de lak geen twaalf dagen houdt vind ik vier dagen toch ook al een hele prestatie. (Mijn nagels chippen vaak al na één dag.) Ik ben fan!

De L'Oréal Infallible Nails zijn te koop bij je drogisterij voor €10,99/stuk. 

Geen opmerkingen