Review - L'Oréal Infallible Nail

De Infallible Nail van L'Oréal stak al een tijdje mijn ogen uit. Bij de nagellak die je koopt zit een bijhorende topcoat die je nagellak er perfect doet uitzien. De topcoat zou de glans en de kleurintensiteit van de lak namelijk verhogen en ervoor zorgen dat de lak maar liefst twaalf (!) dagen blijft zitten. Ik testte het uit.

De Infallible Nail lijn bevat 14 kleurtjes, waarvan ik 016 Forever Burgundy uittestte. Een diepe wijnrode kleur die ik vooral mooi vind om te dragen tijdens herfst en winter. 

Op het eerste zicht was ik al aangenaam verrast. Ik ben fan van glanzende nagellakjes die een soort van gel-look hebben, en na twee lagen lak en 1 laag topcoat aangebracht te hebben wist ik dat deze lak mijn ding was. Hij dekt goed en glanst heel mooi. Bovendien is de kwast redelijk breed waardoor het lakken van mijn nagels toch iets makkelijker verliep. Ook niet onbelangrijk natuurlijk. 


Twaalf dagen?
Helaas. Twaalf dagen klonk veelbelovend maar ergens ging dat toch de mist in. Tot en met dag 4 zat de nagellak nog zo goed als perfect. Op dag 5 zag ik hier en daar een hele kleine chip zitten. Maar op dag 6, nadat ik thuis enkele kamers schoongemaakt had, heb ik de lak toch niet langer laten zitten. 

Dag 1
Dag 2 + Dag 4
Dag 6
Conclusie?
De lak dekt goed, de kleur ziet er heel mooi uit, de kwast is gebruiksvriendelijk, de verpakking is leuk, en ondanks dat de lak geen twaalf dagen houdt vind ik vier dagen toch ook al een hele prestatie. (Mijn nagels chippen vaak al na één dag.) Ik ben fan!

De L'Oréal Infallible Nails zijn te koop bij je drogisterij voor €10,99/stuk. 

Geen opmerkingen