My Life In Pictures #1 - Smoothies, shoppen en werken

Lees zeker verder als je enkele foto's wil zien die weergeven wat ik tijdens de maand oktober zoal gedaan heb.

Ik maakte en dronk voor het eerst een groene smoothie. Verrassend lekker eigenlijk. Ik gebruikte één sinaasappel, een handjevol spinazie en een beetje peterselie. Yum.

Gezellig een dag alleen thuis met de katten. Zo ontspannend.

Een avondje serie kijken in bed met koffie en lekkere, verse okkernoten van onze okkernotenboom. Ook ontspannend!

Met mama ging ik een dagje naar Maastricht om te shoppen. 's Middags aten we lekker een broodje gezond bij café De Zwaan in Maastricht. Hmmm.

Met Kristof ging ik dan weer shoppen in Luik. Ik kocht er enkele dingen in de Primark en zag er deze mooie laarsjes bij McGregor. Die heb ik instant op mijn wensenlijstje gezet! We gingen ook een ijsje eten bij Häagen-Dazs. Zo lekker! 

Deze fluffy kerstsokken kocht ik voor €1 bij New Look. Ik ben verliefd!

Pitou was onze eerste kat. Op 12 september is ze helaas overleden op 18-jarige leeftijd. Pijnlijk. Ik mis haar nog elke dag ontzettend hard, dus daarom heb ik dit armbandje laten maken. Nu is ze toch nog elke dag een beetje bij mij. 

Een stevig ontbijt met koffie, havermout en passievrucht. 

Ik vond dat de hond van mijn vriend grappig in de zetel lag. Ik moest er gewoon een foto van nemen. 

Ik heb 'Once Upon A Time' ook ontdekt. Halleluja! Wat een leuke serie! Ik keek een aflevering terwijl ik mijn nagels lakte. 

Ik zag mijn vis opeens zo schattig onder zijn plantje hangen. Lief, toch? En als ik Fons, mijn cavia, ga eten geven dan komt Poes (de kat) vaak mee. Gezellig, zo'n huisdieren :)

Als dit er niet lekker uitziet dan weet ik het ook niet meer ;) Zelfgemaakte pumpkin spice latté met speculaas. Hmm.

Een externe harde schijf! EINDELIJK! Hier ben ik zo ontzettend gelukkig mee. Ik wilde er al eeuwen eentje hebben maar vond het zo stom om er zoveel geld aan uit te geven. Nu heb ik toch eindelijk de stap gezet en er eentje gekocht. En ik ben daar echt blij om. 

Werk. Werk. Werk.

Ontbijten met rijstkoeken met kaas en komkommer en pindakaas. En koffie en de krant natuurlijk. 

Al is het lezen van de krant niet altijd even makkelijk met katten in huis ;)

Pizza en Netflix. De perfecte ontspanning in het weekend. 

En toen zag ik deze affiche ophangen in onze straat. Poes, de rosse kat die wij een maand geleden in onze tuin gevonden hebben, bleek dan toch een eigenaar te hebben. Zo pijnlijk om weer afscheid te moeten nemen van een dier dat ik zo graag zie... . Ik hoop dat hij het bij zijn nieuwe/vorige eigenaren even goed gaat hebben als bij ons thuis. (UPDATE: blijkbaar ging het om de verkeerde kat dus ondertussen loopt Poes alweer vrolijk rond bij ons thuis. Ik ben blij! )

Geen opmerkingen