Mijn everyday make-up routine

Ik vind het altijd ontzettend tof om make-up routines te bekijken op YouTube. Het is gewoon leuk om te weten welke producten andere meisjes gebruiken om zichzelf op te maken, en bovendien vind ik het ook fascinerend om iedereen te zien transformeren van make-uploos tot volledig opgemaakt. Enkele weken geleden filmde ook ik mijn everyday make-up routine. Ik gebruik natuurlijk niet altijd exact dezelfde producten, maar de make-up die ik in mijn filmpje laat zien gebruik ik wel het meest. Het gaat om een redelijk natuurlijke look waar ik zo'n tiental minuutjes over doe. Hopelijk hebben jullie er wat aan.


Gebruikte producten


 • Nivea Hydrating creme.
 • Clinique All About Eyes Serum.
 • Yves Rocher Noix de Coco lipbalm.
 • L'oreal Nude Magique Eau De Teint.
 • Real Techniques Expert Face Brush.
 • Maybelline Fit Me Concealer.
 • Hema Cover Up Compact Powder.
 • Real Techniques Powder Brush.
 • Elf Contouring Blush & Bronzer Powder.
 • Elf Fan Brush. 
 • Catrice Powder Brush.
 • Angled brush from Essence.
 • Urban Decay - Naked. (Used color: Buck)
 • Angled Brush from H&M.
 • Urban Decay - Naked 3. (Used colors: Burnout, Nooner, Blackheart)
 • Brush that came with Naked 3
 • Prestige - 103 Shadow Crease Brush.
 • Maybelline Xpert Eyes Eyeliner - Black.
 • H&M eye lash Curler.
 • Sublime De Chanel - 01.
 • Mac lip pencil - Whirl.
 • YSL Rouge Volupté Perle - 107

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen