Mijn everyday make-up routine

Ik vind het altijd ontzettend tof om make-up routines te bekijken op YouTube. Het is gewoon leuk om te weten welke producten andere meisjes gebruiken om zichzelf op te maken, en bovendien vind ik het ook fascinerend om iedereen te zien transformeren van make-uploos tot volledig opgemaakt. Enkele weken geleden filmde ook ik mijn everyday make-up routine. Ik gebruik natuurlijk niet altijd exact dezelfde producten, maar de make-up die ik in mijn filmpje laat zien gebruik ik wel het meest. Het gaat om een redelijk natuurlijke look waar ik zo'n tiental minuutjes over doe. Hopelijk hebben jullie er wat aan.


Gebruikte producten

Nivea Hydrating creme
Clinique All About Eyes Serum
Yves Rocher Noix de Coco lipbalm
L'oreal Nude Magique Eau De Teint
Real Techniques Expert Face Brush
Maybelline Fit Me Concealer
Hema Cover Up Compact Powder
Real Techniques Powder Brush
Elf Contouring Blush & Bronzer Powder
Elf Fan Brush
Catrice Powder Brush
Angled brush van Essence
Urban Decay - Naked (Kleur: Buck)
Angled Brush van H&M
Urban Decay - Naked 3 (Kleuren: Burnout, Nooner, Blackheart)
Brush uit het Naked 3 palette
Prestige - 103 Shadow Crease Brush
Maybelline Xpert Eyes Eyeliner - Black
H&M eye lash Curler
Sublime De Chanel - 01
Mac lip pencil - Whirl
YSL Rouge Volupté Perle - 107Geen opmerkingen